• DOLAR 32.513
  • EURO 34.959
  • ALTIN 2434.734
  • ...
Özdemir: İslam`ın Yardımcılarıyız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından yüzbinlerce kişinin katılımıyla düzenlenen "Peygambere Sadakat Mitingi" araştırmacı yazar Av. Necat Özdemir`in Kürtçe konuşmasıyla devam ediyor.

Bu gün Diyarbakır kendi Ultimatonunu verdiğini söyleyen Özdemir, "Buradan çıkan mesaj şudur ki bu yönetimler bizi temsil etmediği için yeni bir yönetim içine giriyoruz" dedi.

Özdemir şunları söyledi, "Allah şükrediyoruz ki Muhammed için toplandık ve yine şükrediyoruz ki Allah bizleri Resulü için topladı. Burada toplanmamız her birimiz için ahiret için şeref olacak. Çünkü değerli kardeşler insanın vücuda gelmesi için 5 duyu organının yanında bunlar olmadan insan oluşmayacaksa Peygamber olmadan kâinat ve insanların kıymeti olmaz. Bundan dolayı İslam uleması, Bediüzzaman eğer kâinatta Peygamber Nuru çıkarsa kainat ölüp gidecek, eğer kainatta Kur`an çıkarsa kainat şuursuz kalır. İnsanlığın güzel ahlakı düşmanları tarihten bugüne kadar 2 şeye düşmanlık yaptı. Biri ruhumuz, ciğerimiz Resullulah diğeri de aklımız. O ki tefekkür edip görüyoruz, o da Kur`andır. Tarihe bakıldığında İslam düşmanları İkisine saldırmıştır. Gözümüzün nuru kalbimizin nuru Hz. Muhammed nasıldır bir bakalım. Kaç yüzyıldır Müslüman olmuşuz onun vefatından bu yana 7 yıl sonra İslam bu bölgeye geldi. Kürdistan bölgesinde nur eksik olmadı. Biz rehber ve yol gösterici olarak Resulullahı tanıyoruz. O Peygamberlikten önce Emin`di. Herkes Emin olarak adlandırırdı. Vahiy geldiği zaman Hz Hatice`ye geldiğinde annemiz ona Allah seni korur çünkü sen zayıfları ve fakirleri korudun diyordu. 25 yaşında gençlik döneminde Hz. Hatice ile 40 yaşındayken evlendi. Hılfulfudul cemiyetinde yer aldı. Allah seni büyük ahlak üzeri yarattı. Akabe biatinde nasıl Resule biat ettilerse sizlerde ellerinizi uzatıp biat edin. Sahabeler, `her şeyimiz sana feda olsun` diyorlardı, bunun üzerine biat ettiler. Sahabe Kiram, bu biatlerinde sadık kalıp Uhud gününde Hz Hamza, Musab şehit oldu. Zor anlarda bile müşriklere karşı canları pahasına Resulü`nü korudular. Diğer taraftan Talha Bin Ubeydullah gelen kılıçlara kendini siper etti. Oklardan eli parçalandı, gene geri adım atmadı. Biat ve sadakat üzerin sabit durdular. Ebu Bekir`in saydığına göre 80 kılıç darbesi vardı vücudunda.

Ey kardeş ve bacılarımız; İslam âlemi sahipsizdik. Diyorlar ki 3-4 kişi birini dövüyor her dayakta ah sırtım diyor adama soruyorlar cevap olarak şöyle diyor eğer sırtım olsaydı dövemezdiniz? Dünya devletleri arasında Yahudilere kimse düşmanlık yapamıyor, çünkü onlar yekvücut olmuşlar. Müslümanların sayısı fazla olmasına rağmen bu hakaretler yapılıyor. Bizde diyoruz ki eğer sırtımız olsaydı kimse saldıramazdı. Ey kardeşler; bugün diyoruz ki biz Allah`ın dinini yardımcılarıyız. İslam alemi Resule tabidi. Allah`ın dinine yardım edersek izzetli olup öne çıkacağız. İslam âleminin yöneticileri bizleri temsil etmiyor. Temsil etselerdi Hz. Peygambere hakaret edildiğinde bunu kabul etmezlerdi. Değerli kardeş bacılarımız onlara Allah dinine tuzak kuruyor, Allah da onlara tuzak kuruyor."

Mitingde, yüzbinlerce Peygamber Sevdalısı sık sık Resulullah`a salâvatlar getirip tekbirler çekiliyor ve ABD`ye ve Siyonist İsrail`e lanet okuyor. (M. Salih Keskin - İLKHA)
 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir