• DOLAR 32.605
  • EURO 34.842
  • ALTIN 2494.457
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 24 Mayıs Salı Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

 

Hâkimiyet Gazetesi; `Saadet Mavi Marmara Şehitlerini Unutmadı`
Saadet Partisi Batman Milletvekili Adayı Salih Sevim, Mavi Marmara katliamının yıldönümü nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yaptı.

 

`Kozluk`ta elektrik kabloları yeraltına iniyor`
Kozluk`da Çarşı merkezinde bulunan elektrik hatlarının yeraltına alınması için çalışmalara başlandı.

 

Medya Gazetesi; `Bakan Mehmet Şimşek CNN Türk`ün Konuğuydu`
AK Parti Batman Milletvekili adayı ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek CNN Türk`te yayınlanan ve Yavuz Oğan`ın hazırlayıp sunduğu `Seçime Doğru` programına katıldı.

 

`Arıtma tesisi bugün hizmete giriyor`
Batman Belediyesinin, kentin alt yapısını iyileştirmek için hayata geçirdiği proje kapsamında yapımı bitirilen Atık Su Arıtma tesisi bu gün saat 15.00`da hizmete açılıyor.

 

Pusula Gazetesi; `İnşaatçı Elektrik Akımına Kapıldı`
İnşaatta çalışan bir kişi iskeleyi sökmeye çalışırken yaklaşık 3 metre uzunluğundaki iskele demirinin inşaatın yan tarafında bulunan elektrik direğine çarpması neticesiyle elektrik akımına kapıldı.

 

`Faris Özdemir`den AKP`ye ziyaret`
CHP Batman Milletvekili adayı Faris Özdemir, AKP seçim lokaline nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Doğuş Gazetesi; `İnşaatçı Elektrik Akımına Kapıldı`
İnşaatta çalışan bir kişi iskeleyi sökmeye çalışırken yaklaşık 3 metre uzunluğundaki iskele demirinin inşaatın yan tarafında bulunan elektrik direğine çarpması neticesiyle elektrik akımına kapıldı.

 

`Başbakan Bugün Batman`da`
12 Haziran genel seçimler kapsamında Batman`ı ziyaret edecek olan başbakan Recep Tayyip Erdoğan, valilik önünde miting düzenleyerek halka seslenecek.

 

Mezopotamya Gazetesi; `TOKİ Konutları teslim süresinden 6 ay önce tamamlandı`
Batman`da yapımı gerçekleştirilen 672 konutluk Memur Sen TOKİ konutlarının inşaatı teslim tarihinden önce tamamlandı.

 

`Batmanlılar, Eğitim Fakültesi ve petrol Mühendisliği bölümü istiyor`
Başbakan tayyip Erdoğan`ın bugün Batman`da yapacağı miting öncesinde hazırlıklar sürüyor. Başbakanı ağırlayacak olan Batmanlılar üniversite bünyesinde eğitim fakültesi ve petrol mühendisliği bölümlerinin açılmasını istedi.

 

Batman Postası Gazetesi; `SP 2. sıra Milletvekili adayı Çiftçi; "Kürt sorunu değil, İslam sorunu var"
Saadet Partisi Batman 2. sıra Milletvekili ve aynı zamanda Beşiri eski Belediye Başkanı Ahmet Çiftçi, Kürt meselesini değerlendirirken; "Aslına bakarsanız, gerek Türkiye`de ve gerekse de tüm dünyada bir İslam sorunu vardır. Kürt sorunu değil önemli olan İslam sorunudur. İslam sorunu çözümlenirse Kürt sorun kendiliğinden çözümlenir." dedi.

 

Batman Gazetesi; `Başbakan`ın Mitingi bugün`
Recep Tayyip Erdoğan`la ilgili hazırlıklar tamamlandı. AK Parti Genel Başkanı Erdoğan bugün saat 17.30`da Şırnak`tan ilimize gelerek Valilik önünde halka hitap edecek. Saat 18.45`e kadar devam edecek miting sonrasında Başbakanımız Valiliğe geçecek ve Vali Ahmet Turhan`dan ilin sorunları hakkında bilgi alacak. Başbakan, saat 20.00`de Batman Hava alanından Ankara`ya dönecek.

 

Çağdaş Gazetesi; `Kürt sorununa müdahiliz`
Halkın Sesi Partisi Genel İdare Kurulu üyesi sosyolog-tarihçi Müfit Yüksel, Kürt sorunun çözülmesi için partisinin hazırladığı gönüllü birliktelik çözüm projesini anlattı. TPAO Kristal Park`ta basın mensuplarıyla bir araya gelen HAS`ın Bitlis Milletvekili adayı Yüksel; "Kürt sorununu çözülürken, Türkler rencide edilmemelidir" dedi. (M. Sait Çelik - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir