• DOLAR 32.593
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2420.312
  • ...
Korkutata: `Hz. Muhammed İle Hz. İsa Kardeştir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Diyarbakır İstasyon Meydanı`nda düzenlenen "Peygamber (sav)`e Sadakat Mitingi" yüzbinlerin katılımıyla devam ediyor.

Saat: 14.00`te Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başlayan mitinge Zazaca bir konuşma yapan bölgenin saygın âlimlerinden Molla Sahap Korkutata, Allah Resulü`nün tüm insanlığa gönderildiği için Zaza, Çerkez, Arap, Türk, Kürt hepsinin kardeş olduklarını ifade etti.

Korkutata, "Ey Müslümanlar; bacılar, kardeşler Allah nurunu mutlaka tamamlayacaktır. Amerika akıllı olsaydı Hz. Muhammed`e laf atmazdı, çünkü Hz. Muhammed ile Hz İsa kardeştir. İslam Peygamberi Hz. Muhammed rahmet peygamberidir. İnsanlığın kurtuluşu için gelmiştir. İslam düşmanları ona saldırıyorlar, İnsanları kurtuluşu yolundan uzaklaştırmak için. Peygamberin yolu Kürt, Türk, Fars, Arap bütün Müslümanların onun yolundan gitmesi tek kurtuluş yoludur. Hepimiz bu meydanda ona olan sevgimizi ve imanımızı göstermek için geldik. Göktaş Hoca`nın deyimi ile `Burası Diyar-ı Muhammed, Diyar-ı İslam`dır" diyerek konuşmasını bitirdi. (M. Salih Keskin/Ayetullah Turgut - İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir