• DOLAR 32.49
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2480.269
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl`de 24 Mayıs 2011 Salı günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Bingöl Gazetesi: Bingöl`de atık yağlar artık dökülmeyecek
Bingöl Belediyesi, atık yağların insan sağlığını ve çevresel faktörlerini önlemek amacıyla Ezici Biyoelektrik firması ile olaşan kızartmalık yağların toplanması ve taşınması işi sözleşmesini imzaladı.

Bingöl`ün Sesi Gazetesi: Vali Güvençer, Arakonak Beldesi`ni gezdi
Vali Mustafa Hakan Güvençer, Solhan İlçesi`ne bağlı Arakonak Beldesi`nde incelemelerde bulunarak, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, hafta sonunda Solhan Kaymakamı Şeref Aydın ile birlikte Arakonak Beldesi`ni ziyaret etti. Belde belediye başkanı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Güvençer, belde hakkında bilgi alarak, vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

Bingöl Olay Gazetesi: Halkın bize teveccühü var
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Milletvekili Adayı Prof. Dr. Eşref Taş ve Şahin Bingöl, halkın kendilerine yönelik büyük bir teveccühü olduğunu söylediler.

Bingöl Kent Haber Gazetesi: "Kürt ve inanç sorunu adalet temelinde çözülmeli"
Toç Bir-Sen Bingöl İl Başkanı Ali Beçene, yaptığı açıklamayla Toç Bir-Sen`in 10`uncu kuruluş yıldönümü kutladı ve sendikal faaliyetler hakkında bilgilendirme yaptı.

Bingöl Haber 12 Gazetesi: Yeni Mahalle Mezarlığı`nda çalışmalar devam ediyor
Bingöl Belediyesi tarafından yazın tozdan, kışın çamurdan geçilmeyen Yeni Mahalle mezarlığı yoluna kilitli parke taşı döşeme işi devam ediyor.

Mezarlıklardaki çalışmalar hakkında bilgiler veren Atalay, Yeni Mahalle mezarlığında sürdürülen çalışmaların önümüzdeki günlerde tamamlanacağını, daha sonra aynı uygulamanın bütün mezarlıklarda yapılacağını belirtti.
Ali Yıldırım - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir