• DOLAR 32.596
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2494.934
  • ...
İstasyon Meydanı Tarihi Mitinge Hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından organize edilen Hz. Peygambere(sav) Sadakat Mitingi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Miting hazırlıkları kapsamında alana dev platform kurulurken mitingte herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için binlerce görevli yerini aldı. Miting alanında olası sağlık sorunları için de sağlık ekipleri hazır bekletiliyor.
Mitingin başlamasına saatler kala ellerine tevhid bayrakları alan gençler mitingi ön saflarda takip etmek için şimdiden alana hareket etmeye başladı.
Saat 14.00 başlayacak olan Peygambere(sav) Sadakat Mitingi`nin, İslam`a hakaretlerle dolu filme tepki amacıyla İslam dünyasında düzenlenen en büyük mitinglerden biri olacağı tahmin ediliyor.
Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından bugün saat 14.00`te Diyarbakır İstasyon Meydanında gerçekleştirilecek Peygambere Sadakat Mitingi hazırlıkları tamamlandı.

Tarihi güne şahitlik edecek İstasyon Meydanı`ndan bütün dünyaya önemli mesajlar verilecek. Sabahın erken saatlerinde miting alanına platform kuruldu. Yüz binlerin katılması beklenen miting alanında Türkçe ve Kürtçe `Peygambere Sadakat Mitingine Hoş geldiniz`, `Anamız Babamız Sana Feda Olsun Ya Resullullah (sav)`, Lebbeyk Ya Resulllullah (sav)` dev afişler asıldı.
(Osman İçli / Ayetullah Turgut - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir