• DOLAR 32.504
  • EURO 34.638
  • ALTIN 2481.799
  • ...
`Arafat`ın Ölümüne Fetih`in Öncü Kadrosu da Katıldı`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Daha önce Ramallah yönetimindeki yolsuzluklarla ilgili elinde belgeler olduğunu belirten ve Filistin Yönetimi Divan Başkanı Refik El-Hüseyni’ye ait video görüntüsünü yayınlayarak El-Hüseyni’nin istifasına neden olan Fehmi Şebbane, “Arafat’ın normal bir şekilde ölmediği, tersine öldürüldüğü bir gerçektir. İşgal yönetimi Arafat’ın ölmesine karar verdiğinde onun etrafındaki ajanların aracılığıyla cinayetin işlenmesini istedi” dedi.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Şebbane şu soruları sordu: “Arafat’ın başı ağrıdığında Ürdün’deki doktoru Eşref El-Kürd’ü çağıranlar neden ciddi bir hastalıkla boğuştuğunda onu çağırmadı? Onu çağırma ve çağırmama konusunda yetkili olan kimdi? Arafat vefat ettikten sonra tabletleri toplayıp imha etmekle görevli olan kişi kimdi? Arafat vefat etmeden kısa bir süre önce en yakın dostu ve refakatçisi Muhammed Ed-Dayiye’yi uzaklaştıran kimdi? Bu kişi neden başkanlıktan uzaklaştırıldı? Başkanı tedavi etmek için işgalciden izin alan ve başta Eilat Havaalanı olmak üzere birçok havaalanına serbestçe girip çıkan kişi kimdi? Arafat’ın vefat ettiği haberi üzerine bu doktor ile takımı neden alelacele körfez ülkelerinden birine gitti? Bu adamı kim davet etti ve başkan vefat ettikten sonra bu adam neden soruşturmaya dâhil edilmedi?"

Bu soruları sıralayan Şebbane, kuşku uyandıran soruları daha da artırarak, sonuçta işgal rejiminin Arafat’a yakın kişilerin eliyle Filistinli lideri zehirlediği sonucuna vardığını ifade etti.

filistinhaber

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir