• DOLAR 32.318
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2292.994
  • ...

BATMAN-Dün sabah saatlerinde Batman`a gelerek AK parti İl Danışma Toplantısına katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, saat:13.00`da Organize Sanayi Bölgesi (OSB)`deki yol yapımını yerinde inceledi.

OSB`deki yol yapımına Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman Valisi Yılmaz Arslan, Batman Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, Defterdar Hasan Koca BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu, İl Özel Şube Müdürü Yusuf Karatoprak, OSB Müdürü Zeynep Akyel ve bazı kurum müdürleri ile beraber denetledi.

Bakan Şimşek`i OSB`ye girişinde TPAO`nun hibe ettiği asfaltla yapılan yol yapımını bir süre yerinde inceledi. İnceleme esnasında Bakan Şimşek`e, OSB Müdürü Zeynep Akyel yol hakkında bilgi verdi.

Bakan Şimşek, yaptığı değerlendirmede OSB`de güzel işler yapıldığının altını çizerken, bu yapıyı daha da geliştirerek en iyi yere taşımaya gayret edeceklerini ifade etti.

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Bakan Şimşek, \"Batman`a eğer yatırımcılar gelip buraları görürlerse yatırımlarını kesinlikle buralarda yaparlar. Çok güzel bir memlekettir. Alt yapısıyla, huzuruyla güzel bir şehirdir. İstiyoruz ki yatırımcılar buralara gelseler ve inşallah buraları büyüteceğiz. Şimdilik buralarda 50 fabrikamız var, yatırımlar olursa inşallah bu sayı 100 olur\" dedi.

Konuşmanın ardından burada faaliyet gösteren bazı fabrikaları gezerek incelemelerde bulundu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)