• DOLAR 32.523
  • EURO 34.809
  • ALTIN 2435.632
  • ...
Bursa`da Yeni Öğrencilere Üniversite Tanıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Tanıtım programının açılışında öğrencileri Uludağ Üniversitesi`ni kazandığı için kutlayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Müfit Parlak, \"Umuyorum eğitim hayatınızın önemli bir bölümünü oluşturacak olan üniversite, akademik katkının yanı sıra gelişmenize olanak sağlayan topluluklar ve etkinlikler ile daha renkli ve unutulmaz anılarla dolu olur\" dedi.

 

Program çerçevesinde, üniversitenin öğrencilere sunduğu hizmetler, ilgili birimler tarafından tanıtıldı. Öğrencilerin tüm eğitim hayatı boyunca sıklıkla kullanacakları otomasyon programı, Öğrenci İşleri Daire Başkanı tarafından tanıtılırken, üniversite yaşamları boyunca yararlanabilecekleri hizmetler, sosyal ve kültürel etkinlikler, sportif faaliyetler, yurtlar, beslenme hizmetleri ise Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı çalışanları tarafından ayrıntılarıyla anlatıldı. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı`nın kütüphane hizmetleriyle ilgili bilgi verdiği tanıtımda, eski öğrenciler de üniversitede yaşam tecrübelerini yeni öğrencilerle paylaştılar.

 

Erasmus ve Farabi değişim programlarıyla ilgili verilen bilgilerin ardından, Üniversitenin tanıtım filmi izlendi. Mete Cengiz Kültür Merkezi`nde açılan \"1975`den Günümüze Uludağ Üniversitesi\" konulu resim sergisi de öğrencilere izletildi. (Zeki Aras - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir