• DOLAR 32.348
  • EURO 35.162
  • ALTIN 2305.25
  • ...
SON DAKİKA
`Cahiliye Devri Henüz Bitmedi`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK - Sağlık Sen Şırnak Şubesi yazılı bir basın açıklaması yaptı. Hakaret filmine sert tepki gösterilen açıklamada, Peygamber Sevdalılarının Diyarbakır`da Pazar günü gerçekleştirecekleri Peygambere Sadakat Mitingine herkes davet edildi.
 
İslam Dünyasını Kışkırtmaya Çalışıyorlar
Yaşadığı cahiliye devrini insanlığın gördüğü en güzel medeniyete çeviren Peygamberimizi anlamak istemeyen Ebu Cehiller`in günümüzde de varlıklarını devam ettirdiklerini ifade eden Usal, "Kendi ellerliye 11 Eylül`ü hazırlayanların foyaları ortaya çıkınca, bu sefer de Müslümanları kışkırtarak karalamaya ve kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar. Bu oyunlara gelinmemeli. Zira İslam`ın hoşgörü ve merhameti onları kahrediyor. Adına medeniyet, demokrasi veya özgürlükler çağı denilse de çağdaş Cahiliye devri henüz bitmedi" ifadelerini kullandı.
 
O`nu Tanıyınca Yaptığınız Kötülüklerden Utanacaksınız
"Peygamberimize şair diyen, kâhin diyen, sihirbaz diyenler olduğunu ancak hiç kimsenin ona yalancı diyemediğini" belirten Usal, "Çünkü O`nun (AS) en belirgin özelliği dürüstlüğüydü. Çünkü onun ismi Emin`di. Ama ne yazık ki, bugün eksik akıllarıyla, bağnazlıklarıyla, hadlerini bilmezlikleriyle O`na (AS) dil uzatma çirkefliğinde bulunanlar kendi cehalet ve çirkefliklerinde boğulmaya ve tarihten silinmeye mahkûmdurlar" dedi.
 
Bugünün katmerli Cahiliye devrini yaşayan Darvin teorisi mahluklarına seslendiğini kaydeden Usal, "İnsan bilmediğinin düşmanıdır. Gelin rahmet, merhamet ve sevgi Peygamberi olan Hz. Muhammed`i (AS) tanıyın, hayatını okuyun, eminiz ki O`nu tanıyınca yaptığınız kötülüklerden utanacaksınız. Biz de O`nun ümmeti olarak sizlerin de hidayeti için duacı olacağız" ifadelerini kullandı.
 
Usal son olarak, herkesi Diyarbakır`da Pazar günü yapılacak olan Peygamber efendimize sadakat mitingine davet etti.
(Emcet Yalçın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir