• DOLAR 32.519
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2427.769
  • ...
`İstasyon Meydanının İnsanı Peygamberle Ortaya Çıktı`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KAYSERİ - ABD`de çekilen bir film ile Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed`e (sav) hakaret edilmesine dünyanın dört bir yanındaki Müslümanların öfkesi dalga dalga yayılırken, Türkiye`de ise 23 Eylül Pazar günü Diyarbakır İstasyon Meydanında yapılacak olan "Peygamber`e Sadakat" mitingi ile sert tepki daha gösterilmeye hazırlanıyor.
 
Yüzbinlerin katılımının beklendiği `Peygamber`e Sadakat` Mitingini İlke Haber Ajansına değerlendiren Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş, bu mitingin, her yönü ile örnek bir mitin olacağını ve zaten İstasyon Meydanının ve oradaki halkın Peygamber ile ortaya çıktığını söyledi.
 
İstasyon Meydanını Dolduran İnsanların En Büyük Özelliği Peygamber Sevdalısı Olmasıdır
Mitingin gerek kitle olarak, gerekse heyecan olarak eşsiz bir miting olacağını söyleyen Mehmet Göktaş şunları söyledi: "Bu miting birçok yönü ile örnek olacak. Zaten İstasyon Meydanının insanı Peygamber ile ortaya çıkmıştır. Daha önce de 2006`da Danimarka`da yayınlanan karikatür hakareti ile birlikte bir kimlik ibrazında bulundu. O gün Danimarka`daki hakaret karikatürlerine, dünyanın hiçbir yerinde bu şekilde cevap verilmemiştir. İstasyon Meydanını dolduran insanların en büyük özelliği Peygamber Sevdalısı olmasıdır. Ben bu sevdaya, bu aşka, bu muhabbete şahidim. İnşaallah 23 Eylül Pazar günü hepimiz buna şahid olacağız." dedi.
 
"Medya Yine Miting Günü Üç Maymunu Oynayacak"
Yapılacak olan mitingin yine diğer mitinler gibi, basının sansürüne takılacağını belitten Göktaş hoca sözlerine şöyle devam etti: "23 Eylülde yapılacak olan aşk dolu mitingi, gönül ister ki tüm insanlar ve medyamız görsün. Ama maalesef o gün başlarını kuma gömüyorlar. Bizler de zoraki bunu yaptıramayız. Pazar günü bakın; medya, herhangi en basit bir olayı abartacak ve ya olur ya, miting de ufacık bir tatsızlık olursa o kareyi alıp manşet yapacak. Ama Allah`a hamdolsun şimdiye kadar başımızı önümüze eğdirecek en küçük bir fotoğrafımızı yakalayamadılar" şeklinde konuştu.
 
"Bu Miting, Kazlıçeşme ve Anadolu`da da Tekrarlansın"
Gönüllere kazılan bu tür mitinglerin birçok yerde yapılması gerektiğini belirten Mehmet Göktaş şu şekilde konuştu: "Her şeyi ile örnek olan bu miting, Kazlıçeşme`de tekrarlansın, Anadolu`nun birçok yerinde tekrarlansın. Fakat mitingle yetinilmesi. Özellikle Avrupa`yada gidelim. Avrupa`da gündem olacak, Avrupa insanının Peygamber Efendimiz hakkında dikkatini çekecek şeyler ortaya koymalıyız. Bize hakaret eden bizde hayat bulacak. Biz eğer bu şekilde çabalarsak, inanın, bir gün gelecek Avrupa`da Peygamber Efendimize hakaret yapıldığında, cevap vermek için, İslam Alemine gerek kalmayacaktır. Cevaplarını yine Avrupa`dan alacaklardır. Bu gün Allah`ın İzni ile Avrupa`da peygamberimizi savunma, Kuran`a sahip çıkma adına bir sürü etkinlikler yapılıyor. Bunların hepsi buradan giden Müslüman kökenli insanlar değil, orada İslam ile hayat bulmuş Avrupalılardır. Son olarak şu iki şeyi söylemek istiyorum. Birincisi, bu mitingleri her yerde yapalım, ikincisi; Diyarbakır İstasyon Meydanında buluşalım." diyerek herkesi mitingi davet etti. (A. Hakim Kurt, Mustafa Çiçek - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir