• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Sivas`ta Silahlı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Sivas`ta çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, biri kadın 2 kişi yaralandı.

İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan iki aile, otomobillerle seyir halindeyken merkeze bağlı Durdulu köyü yakınlarında karşılaştı. Taraflar, araçlardan silahlarla birbirlerine ateş açtı.

Kavgada, Kaya T. silahla vurularak olay yerinde hayatını kaybetti. Kaya T`nin yanında bulunan eşi Döndü T. ile karşı taraftan Muhammet K. (22) da vücutlarına saçma isabet etmesi sonucu yaralandı. 

Vücudunun çeşitli yerlerine 8 saçma isabet eden Muhammet K, olay yerinden otomobille uzaklaşarak, yaralı halde Sivas Devlet Hastanesi`ne geldi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırılan gencin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Aynı hastanede tedavi altına alınan Döndü T`nin ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Tarafların yakınları arasında kavga çıkma ihtimaline karşı hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ve jandarma ekipleri, Muhammet K`nın hastaneye geldiği otomobilde inceleme yaptı.

Olayla ilgili iki aileden de bazı kişilerin gözaltına alındığı, firari 1 şüphelinin de arandığı bildirildi.

Aileler arasında geçen yıl çocukların tartışması nedeniyle kavga çıktığı, bu nedenle tarafların husumetli olduğu iddia edildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir