• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Cübbeli Ahmet Hoca Yine Tahliye Edilmedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şükrü Gündüz / İstanbul

Kamuoyunda ``Cübbeli Ahmet Hoca`` olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü`nünde bulunduğu 16 sanığın yargılandığı davada Cübbeli Ahmet Hoca yine tahliye edilmedi.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi`ndeki duruşmada mahkeme heyeti, verilen aranın ardından alınan ara kararı açıkladı. 16 sanığın yargılandığı davada mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Ahmet Mahmut Ünlü, Barış Sezek ve Mahjuba Demirel`in tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Tutuklu sanıklar Ahmet Mahmut Ünlü, Barış Sezek ve Mahjuba Demirel`in, atılı suçun niteliği, bir kısım sanıkların beyanları, yakalama ve el koyma tutanakları, bir kısım sanıklar ile mağdureler arasında para hareketlerini gösteren ödeme belgeleri, kuvvetli suç şüphesini gösteren olguların bulunması, delillerin henüz toplanmamış olması, sanıkların tutukluluk hallerine ilişkin makul süreyi aşan bir durumun olmaması nedeniyle tahliye taleplerini reddeden mahkeme heyeti, tutukluluklarının devamına karar verdi. Duruşma 2 Kasım`a ertelendi.

BİNLERCE KİŞİ DESTEK OLMAYA GELDİ

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’ye destek olmak için Çağlayan’daki Adliye Sarayı önüne binlerce kişi destek olmak için geldi. Cübbeli Ahmet Hoca’ya destek olmaya gelenler yağmura aldırış etmeden saatlerce mahkemenin kararını bekledi. Cübbeli Ahmet Hoca’nın tahliye edilmemesi sevenleri özdü.

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir