• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Palu Peygamberine Sahip Çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ - Yeni İhya Der Palu temsilciliği ABD`de çekilen ve Hz Peygambere ve kutsallarımıza yapılan hakaret eden filmi lanetlemek için Cuma namazından sonra Belediye İş Merkezi önünde basın açıklaması düzenledi. İlçe halkının yoğun katılım gösterdiği basın açıklamasında, sık sık \"Kahrolsun Amerika, Kahrolsun İsrail, Peygambere uzanan eller kurusun, Zalimler için yaşasın cehennem\" sloganları atıldı.

 

Açılış konuşmasını dernek üyelerinden İbrahim Meydan yaptı. Meydan, Siyonistlerin desteğiyle çektirilen ve ABD`nin onayladığı filme tepki gösterilmesini gerektiğini belirterek, \"Bugün peygamberimize bağlılığımızı sadakatimizi onun ümmeti olduğumuzu göstermek için buradayız. Kalbinde zerre kadar iman olan Müslüman, Peygamberine ve kutsallarına yapılan saldırıya sessiz kalamaz, hoşgörü göstermez. Onun ümmeti olduğunu ispat etmek ve bu alçaklara en güzel cevabı vermek zorundadır. Bizler de bugün yapacağımız basın açıklamasıyla Bu ahlaksız saldırıyı kınıyor ve lanetliyoruz.\"

 

Fitnenin Başı Büyük Şeytan Amerika`dır
Basın açıklamasını okuyan dernek üyesi Kenan Ocak, Hz Muhammed`e hakaret içeren filmin ümmetin kalbini bir kez daha derinden yaraladığını belirterek, \"Bu ve benzer fitnelerin ardında Büyük şeytan Amerika ve Siyonist İsraillin olması bizi hiç şaşırtmamıştır. Çünkü İslam`a olan kin ve düşmanlıkları onların en bariz özelliği haline gelmiştir. Bundan dolayı İslam`a ve İslam ümmetine yönelik yapılan fitne ve saldırılarda sürekli olarak onların parmağı olduğu, doğrudan veya dolaylı olarak rol aldıkları görülmektedir\" dedi.

 

İmanı Olan Sessiz Kalmaz
Tüm İmanlı kardeşlerimizin tepkilerini artırarak göstermeleri vee her platformda ortaya koymaları gerektiğini ifade eden Ocak, \"Söz konusu çirkin saldırıların failleriyle büyük şeytan ABD ve Siyonist İsrail i mahkûm etmeleri gerekir. Ta ki İslam`ın sahipsiz olmadığını, Hz Muhammed`e (sav) ve onun şahsında ümmete karşı yapılan çirkin saldırıların karşılıksız kalmayacağını göstersinler.

 

Geçmişi Katliamlarla Dolu Kâfir Büyük Şeytan ABD`dir
İslam düşmanlarına seslenen Ocak, \"Siz zulümden, işgalden katliama ve tecavüzlerden başka ne bilirsiniz ki. Sizi şiddetle kınıyor yaptıklarınızı tel`in ediyoruz. Biliyoruz ki, İslam`ın baharı Muhammedi (sav) bir duruşla, peygamber sevdasıyla gelecektir\" ifadeleriyle açıklamasına son verdi. (Ebu Bekir Alkan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir