• DOLAR 32.384
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2326.163
  • ...
Kar Der`den Ahlaksız Filme Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - ABD`de yayımlanan ve Hz Muhammed`e (sav) ağır hakaretler içeren `Müslümanların Masumiyeti` adlı filme bir tepki de Karlıova`dan geldi. Kar Der tarafından organize edilen ve halkın yoğun olarak katıldığı gözlenen basın bildirisi, Cuma namazı çıkışı Süleymaniye İlim Camiinin önünde gerçekleşti.

Kar Der adına basın bildirisini okuyan Serdin Kılıç, İslam düşmanlarının kirli dilleri ile Hz Muhammed`e hakaret etmekle bir kez daha derin nefretlerini gösterdiğini belirterek, \"Amerika ve İsrail; İslam ve Kuran`ın her geçen gün parıldamasından dolayı çirkin ve nefret dolu bir şekilde öfkelerini kustular. İnsanoğlunun en kutsal simasına karşı yaptıkları bu mel`un hadiseyle, kara yüzlerini gösterdiler. Allah onları kahretsin\" ifadelerini kullandı.

Mukaddesata Saldırmak Bütün Ülkelerde Suç Sayılsın
Batının bu kara yüzünü tarih boyunca gösterdiğini ve fırsat buldukça Müslümanların inancına ve mukaddes değerlerine saldırmaktan çekinmediğini vurgulayan Kılıç, Mukaddesata saldırmanın bütün ülkelerde suç sayılması gerektiğini söyledi.

İkiyüzlü Amerika, İsrail ve Avrupa`nın Müslümanların mukaddesatına saygı duymayı bilmeleri gerektiğini dile getiren Kılıç, \"İslam`ın kutsallarına 1989`da saldıran Salman Rüştü`yü, 2005`te Danimarkalı karikatüristi ve 2010`da Kur`an-ı Kerim`i yakan papazı savundular. Onlarca İslam karşıtı film hazırlattılar. İsrail`in, Amerika`nın ve Batı`nın, farklı dinlere saygılı olma iddiaları tamamen yalandır. Eğer Amerikan yöneticileri bu işte parmaklarının olmadığı iddialarında samimi iseler, bu alçakça filmin faillerini ve onları finanse edenleri; Müslümanların yüreklerini yakan suçlarından dolayı uygun cezaya çarptırsınlar ve bu tür filmleri çektirmesinler. İslam ümmetinden dileyecekleri özür ancak bu şekilde olabilir. Aksi halde kuru bir sözle özür dilemekle ve kınamakla kimseyi aldatamazlar. İkiyüzlü Amerika, İsrail ve Avrupa; Müslümanların mukaddesatına saldırmaktan artık vazgeçmelidir\" dedi.

Son olarak Batıya kendi yağma talan ve katliam dolu tarihine bakmayı tavsiye eden Kılıç, Hz peygambere hakaretin batının haddine olmadığını belirterek, tüm Karlıovalıları Pazar günü Diyarbakır`da yapılacak Peygambere Sadakat mitinge davet etti. (Yavuz Acar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir