• DOLAR 32.329
  • EURO 35.092
  • ALTIN 2295.738
  • ...
SON DAKİKA
Fikret Bayram`ın Sevki Diyarbakır`a Çıkarıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-20 yıldır tekerlekli sandalyeye mahkûm olan Fikret Bayram vücudunun yüzde 92`isini kullanamıyor. Bu haliyle 14 yıldır cezaevinde tutulan Fikret Bayram`ın sevki Diyarbakır D Tipi kapalı Cezaevi`ne çıkarıldı.
 
Bayram`ın sevkinin geçen ay Ordu`ya çıkarılması kamuoyunda ciddi rahatsızlığa neden olmuştu. Bayram`ın yazdığı dilekçeyi dikkate alan Adalet Bakanlığı Bayram`ın sevkini Diyarbakır D Tipi Cezaevi`ne çıkardı. Bayram`ın önümüzdeki günlerde Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevi`ne gönderileceği öğrenildi.
 
Bugün görüşte ağabeyinin sevkinin çıktığını öğrendiğini belirten Fikret Bayram`ın kardeşi Abdullah Bayram, "Ağabeyim Fikret Bayram, Batman M Tipi Kapalı Cezaevi idaresinin yoğun baskısı nedeniyle bakanlığa bu dilekçeyi yazdı. Diyarbakır`a gönderilmesi durumu bundan oldu. Uzak illere gitmesin diye bu dilekçeyi o zaman yazdı. Sevki iptal edilince bu dilekçenin de iptal olması gerekirdi. Yakında onu Diyarbakır`a götürecekler. Biz Batman`da kalmasını istiyorduk" ifadelerini kullandı. (Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir