• DOLAR 32.551
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2425.675
  • ...
HAS Parti`den AK Parti`ye Geçen İsimler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Kendisini fesheden HAS Parti lideri Numan Kurtulmuş`un AK Parti rozetini takmasının ardından A takımı olarak bilinen Teoman Rıza Güneri, Şeref Malkoç, Kazım Arslan, Erol Erdoğan gibi isimlerin de katılımları gerçekleşecek.

AK Parti`ye katılacak isimler arasında Kutan ailesinden de siyasete yeni adım atan gençler de bulunuyor.

30 Eylül`deki Büyük Kongreye hazırlanan AK Parti`ye katılımlar sürüyor. AK Parti-HAS Parti bütünleşmesi yarın İstanbul`da gerçekleşecek.

HAS Parti kendini feshetti ve parti lideri Numan Kurtulmuş, AK Parti`ye katılacak. Başbakan Erdoğan, Kurtulmuş`a İstanbul Haliç Kongre Merkezi`nde rozet takacak.

Ancak Kurtulmuş, A takımı olarak nitelenen kurmaylarını da AK Parti`ye taşıyacak. Kurtulmuş`un A takımında Teoman Rıza Güneri, Şeref Malkoç, Kazım Arslan, Erol Erdoğan yer alıyor.

KUTAN AİLESİNDEN DE KATILIM OLACAK

Kulislerde, eski SP Genel Başkanı Recai Kutan`ın ailesinden de AK Parti`ye katılım olacağı konuşuluyor. Önceki gün kapatılan ve HAS Parti`de Genel İdare Kurulu`nda görev yapan Mümine Feyza Kutan ve Zekai Kutan`ın da AK Parti`ye geçecekleri belirtildi. Kutanların, Kurtulmuş`un ardından bütünleşme sürecinde AK Parti`de yer alacakları ve bütünleşme törenine katılacakları ifade edildi.

(Yeni Şafak)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir