• DOLAR 32.412
  • EURO 35
  • ALTIN 2324.401
  • ...
TGK`dan `Peygambere Sadakat Mitingi`ne Destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Amerika`da bir Kıpti tarafından çekilen, Peygamber Efendimize ve İslam`a hakaret içeren filme tepkiler dinmek bilmiyor. İğrenç filme bir tepki de Türkiye Gençlik Konseyi (TGK)`dan geldi.

İlke Haber Ajansı Batman bürosunu ziyaret eden TGK Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, Amerika`da sergilenen filmin çirkef olduğunu ve her zaman olduğu gibi yine Amerika ve Emperyalizmin İslam dinine göstermiş oldukları saygısızlığı bir kez daha dışa vurduklarını ifade etti.

Söylemez, "Bizler inançlı insanlar olarak `önce insan` şiarıyla bu ülkede çalışan gençler olarak sonuna kadar bu filme karşı çıkmalıyız. Bu film sadece bir filimden ibaret değildir. Bu film İslam dinine karşı düşmanlığın açıkça ifadesidir" dedi.

Yaşanan Bu Çirkef Filme Sessiz Kalmayın
Ülkede yasalar çerçevesinde istendiği kadar tepki sergilenmemesinin üzücü bir durum olduğunu dile getiren Söylemez, "ülkemizde herkes yasalar çerçevesinde bu çirkefliğe karşı sesini gür bir şekilde duyurmalı ve meydanlarda bas bas bağırmalıdır. Ne yaparsalar yapsınlar başta Emperyalizm ve onların taraftarı şunu çok iyi bilmelidir ki, bunlar bu çirkefliklerine devam ederek sağa sola saldırarak emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklardır" dedi.

Peygamber Efendimiz için canlarını vereceklerini ifade eden Söylemez, "Biz onu görmeden sevdik. Onun için bizler her şey yaparız. Bizler Türkiye Gençlik Konseyi olarak, buradan İslam ülkeleri başta olmak üzere ülkemizde yüreği Peygamber Efendimizin aşkıyla atan herkese sesleniyoruz; bu çirkefliğe sessiz kalmayın. Bu çirkeflik için sessizliğe bürünmeyin ve bu çirkefliğe hep beraber sesinizi yükseltin" dedi.

"Peygambere Sadakat Mitingi"ne Duyarlı Olun
Diyarbakır`da yapılan olan "Peygambere Sadakat Mitingi"ne herkesin duyarlı olmasını isteyen Söylemez, "Açıkça şunu ifade ediyoruz, ne yaparsalar yapsınlar Efendimizin sevgisini içimizden atamazlar. Sonuna kadar, kanımızın son damlasına kadar İslamiyet için, inançlarımız için ve Peygamberimizin aşkı için mücadele edeceğiz. Türkiye Gençlik Konseyi olarak, Peygamber Sevdalıları Platformu`nun 23 Eylül Pazar günü saat:14.00`da Diyarbakır İstasyon Meydanı`nda düzenleyeceği mitinge Türkiye`nin dört bir yanından arkadaşlarımızla beraber katılacağız. Ve buradan halkımıza sesleniyorum, yüreği Peygamberimizin aşkı için yanan bütün vatandaşlarımızı yapılacak mitinge davet ediyoruz" diye konuştu. (M. Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir