• DOLAR 32.61
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2498.654
  • ...
İnternet Faturanızdaki Bu Ücrete Dikkat!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL -Bilgisayarlarını zararlı programlardan korumak için hazırlanan güvenlik yazılımından ücret kesildiğini gelen fatura ile öğrenen tüketiciler Şikayetvar.com`a gönderdikleri şikayetlerle alınan 3 TL değerindeki ücretin kendilerine haber verilmediğini iddia ettiler.

Faturalarının bu ek ücret ile daha da arttığını kaydeden şikayetçiler yaşadıkları sorunu şöyle dile getirdiler:

FATURA ELE VERDİ

“Faturam 59 TL gelmesi gerekirken 62 TL olarak geldi. Neden faturamın arttığına ilişkin bilgi almak istediğimde antivirüs programına 3 lira kesildiğini söylediler. 3`ncu aydan itibaren 3 lira onaylamadığım antivirüs programına kesiliyormuş. Verilen tarihler fatura fiyatım zaten düştüğü için hiç farkına varmadım. Devamlı aramama rağmen sürekli meşgul. daha öncede bu sorunu yaşadım. başka telle arayınca meşguldeğil, onlarda kayıtlı tel meşgul. 3`ncü aydan beri bu ayla birlikte benden tam 21 TL fazla ücret almışlar.”

KİM BİLİR KAÇ AYDIR ÖDÜYORUM

“Geçende kota aşımından gelen şok faturamın detayı için müşteri hizmetlerini aradım ve fatura detaylarında antivirüs programı indirdiğimi ve bunun aylık 3 TL küsür bir ücretle taksit yapıldığı söylendi. Daha sonra beni başka bir servise aktardı sonra telefon kesildi ve iptal ettiremedim. Sonra o bölüme tekrar ulaşamadım .Hayatımda hiç kullanmadığım bir antivirüs programı nasıl olur da ben kullanmışım da faturama yansımış? İptalini istiyorum ve kim bilir kaç aydır ödüyorum onu.”

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Kategorinin Öne Çıkan Haberleri