• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman yerel gazetelerinde 21 Eylül 2012 Cuma günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

BATMAN BASIN.COM; `İsrail İn Yok Oluşu İslam`ın Var Olmasıyladır`
Eğitimci Yazar Faysal Yaman, Amerika`da bir Kıpti tarafından çekilen ve Peygamber Efendimize ile İslam`a hakaret içeren filme tepki göstererek, Peygamberimize yapılan saldırının İsrail`in denetimi altında olan bir komplo olduğunu vurguladı.

`Mustazaflar Hareketi Bilge Der Üyelerini Bilgilendirdi`
Mustazaflar Hareketi, bilgilendirme toplantıları kapsamında Bilge Der üye ve gönüllüleri ile bir araya geldi.

BATMAN UMUT GAZETESİ; `Ambulans Şoförlerine İlkyardım Eğitimi Verildi`
İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı eğitim birimi tarafından Ambulans şoförlerine yönelik ilkyardım eğitimi verildi.

`Rehber Öğretmenler Toplantısı Yapıldı`
2012-2013 eğitim öğretim yılı rehber öğretmenler toplantısı Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

BATMAN GAZETESİ; `Arslan, Kurum Müdürleriyle Toplandı`
Vali Yılmaz Arslan, kamu kurum ve kuruluş müdürleriyle toplantı yaparak kamu hizmetlerinin sunumu ve bu konuda niteliğin artırılmasını istedi.

`Kadın Doğum Hastanesi İçin İşlem Tamam`
İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi, 200 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanesi için çalışmaların son aşamaya ulaştığını ve hastanenin yatak sayısının 300`e çıkarıldığını duyurdu.

BATMAN PUSULA GAZETESİ; `O Yazıyı Doktor Yazdı`
Batman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, PKK`lı örgüt mensuplarınca yabancı petrol arama şirketinin özel güvenlik elemanlarına yönelik silahlı saldırı sonrasında bir güvenlikçinin alnına yazılan yazıya açıklık getirdi.

`Alacaklarını Alamayan İşçiler Mermerleri Yerinden Söktüler`
Batman`da inşaatı devam eden GOLDEN PARK ihalesini alan iki müteahhit firma arasında alacak verecek davasından başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Maaşlarını alamayan taşeron firma çalışanları iş yaptıkları mermer firmasından alacaklarını alamadıklarından dolayı yeni yapılan alış veriş merkezinin bazı mermerlerini yerinden söktüler.

BATMAN MEDYA GAZETESİ; `Siyaset TPAO`dan Elini Çekmeli`
Bazı temaslarda bulunmak üzere Batman`a gelen Petrol-İş Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın, siyasetin TPAO`nun üzerinden elini çekmesi gerektiğini ve eşit ücret ödenmesini istedi.

`Alındaki Yazı Tıbbi İşlem Kodlamasıymış`
Batman`ın Hasankeyf ilçesine bağlı Soğucak köyü yakınlarında bulunan PERENCO Petrol Arama Şirketi`ne yönelik saldırıda yaralanan 4 kişinin alınlarına yazılan yazıların içeriği belli oldu.

BATMAN POSTA GAZETESİ; `Türkiye Gençlik Konseyinden Vali Arslan`a ziyaret`
Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Uğur Nasıroğlu, Necat Gülseven, Mekan Görük, Adem Ekmen, Cengiz Tarkan, Hamdullah Bardakçı, Kasım Bağdu, Veysi Kalkan,Veysel Terece,Ali Baktaş ve Serhat Güngördü Batman Valisi Yılmaz Arslanı makamın da ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ; `Batman`dan İlk Hacı Kafilesi Yola Çıktı`
Batman`dan kutsal topraklara gidecek olan 2012 yılının ilk Hacı kafilesi bu sabah yola çıktı. İlk kafilede bulunan 31 kişi yakınları tarafından sevinç gözyaşlarıyla uğurlandı.

`Ambulans Şoförlerine İlkyardım Eğitimi`
Batman İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü, ambulans şoförlerine yönelik ilkyardım eğitimi verdi.

BATMAN BARIŞ GAZETESİ; `Yakala Yakala Bitmiyor`
Batmanda kaçak sigaraya yapılan yoğun uygulama ve yakalama çalışmalarına rağmen, dün yine onbinlerce paket kaçak sigara ele geçirildi.

`Faciadan Dönüldü`
Batmandan her gün yüzlerce aracın gidip geldiği komşu İl Diyarbakır yolunda büyük bir faciadan dönüldü.

BATMAN DURUŞ GAZETESİ; `İsrail in Yok Oluşu İslam ın Var Olmasıyladır`
Eğitimci Yazar Faysal Yaman, Amerika`da bir Kıpti tarafından çekilen ve Peygamber Efendimize ile İslam`a hakaret içeren filme tepki göstererek, Peygamberimize yapılan saldırının İsrail`in denetimi altında olan bir komplo olduğunu vurguladı.

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ; `Nakliyeciler Doktoru Dolandırdı`
Gercüş ilçesi Devlet Hastanesi`ne atanan çocuk doktoru eşyalarını Denizli`den Gercüş`e taşıması için anlaştığı nakliyeciler tarafından dolandırıldı.

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ; `30 milyon dolarlık kar`ın karşılığı zehir` Tüpraş Batman Rafinerisi geçen yıl ürettiği asfalttan 30 milyon dolar kar elde etti. Rafineri bacalarından gündüz ortasında zehirli dumanlar kentin üzerini kaplıyor, Petrol-İş Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın, Tüpraş`ın şehrin sorunlarına duyarlı olmasının gerektiğini söyledi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir