• DOLAR 32.367
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Yol Üzerinde Kalan Tek Katlı Bina Yıkıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MANİSA - Kamulaştırma çalışmalarını sürdüren Manisa Belediyesi, Ahmet Bedevi Mahallesi 519 Sokak`ta, İmar Planında yol üzerinde kalan tek katlı binanın yıkımını gerçekleştirdi. Hak sahiplerine ödenen 25 bin TL kamulaştırma bedelinin ardından, sabah saatlerinde Fen İşleri Müdürlüğü`ne bağlı ekipler tarafından yıkımı yapılan binanın olduğu bölgenin yol olarak değerlendirileceği belirtildi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Manisa Belediyesi Plan ve Proje Müdürü Taner İçöz, \"Daha öncede belirttiğimiz gibi kentin birçok noktasında yeşil alanların artması, yolların genişletilmesi ve tarihi mekânların gün yüzüne çıkarılması amacıyla kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyor. Ahmet Bedevi Mahallesi`nde yıkımını yaptığımız bina, imar planında yol üzerinde kalıyordu. Bu nedenle hak sahipleriyle yaptığımız görüşmede karşılıklı anlaşarak yıkım kararını aldık. Yıkımını yaptığımız binanın olduğu bölgeyi kısa sürede yol olarak hizmete açacağız\" dedi.

İçöz, bugüne kadar 4 milyon TL kamulaştırma bedeli ödendiğinin altını çizerken, kamulaştırma çalışmalarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini sözlerine ekledi. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir