• DOLAR 32.634
  • EURO 34.763
  • ALTIN 2505.09
  • ...
Tayyar Müjdeyi Verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tayyar,Seçimçalışmaları kapsamında gittiği İslahiye`de,AK Partiİlçe binasında İlçe Başkanı Şaban Doğan ile birlikte yaptığı basın toplantısında, AK Parti`ye yönetici düzeyindeMHPve BBP`den ciddi düzeyde katılım beklediklerini söyledi.

Siyasete hizmet için girdiğini ifade eden Tayyar, şöyle konuştu:

"Geçmişte hangi siyasi partiye oy verirlerse versinler onları AK Parti`de birleştirmek istiyoruz. Hayallerimiz hatıralarımızın önünde olmak zorunda. Geçmişten de ders almak durumundayız. Birlik ve beraberliğimizi AK Parti çatısında birleştirmek istiyoruz, birlik ve beraberlik olduğu takdirde İslahiye kazançlı çıkar. "

Tayyar, Mersin`de yaşayan 30 bin İslahiye`nin ulaşım sıkıntısının olduğuna işaret ederek, şu bilgileri verdi:

"Mersin`de yaşayan İslahiyeli vatandaşlarımız, İslahiye Mersin tren seferlerinin Adana`dan aktarma işlemlerinin Haziran ayının ilk haftası itibariyle sona erecek. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için TCDD Genel Müdürü ile yapılan görüşmelerden sonra direk hattın eskisi gibi devam edecek. İslahiye`den trene binen Mersin`de insin, Mersin`den binsin İslahiye`de insin, Adana`da durak olmasın. "

Tayyar, bibere teşvik sorununun çözüleceğini, Şatırhöyük-Çakmak-Gedikli sulama projelerinin programa alındığını da sözlerine ekledi.

AA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir