• DOLAR 32.499
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2431.011
  • ...
Cinayet Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Depo olarak kullanılan bir işyerindeki çeyiz sandığı içinde bulunan cesedin, 5 ay önce Tekirdağ`ın Çorlu ilçesinde kaybolan Ömer Şahin`e ait olduğunun belirlenmesinin ardından çalışma başlatıldı.

İskenderun`da bir işyerinde çalışan M.G.`nin, Numune Mahallesi`nde sevgilisi M.Ş. ile ev tuttukları ve burada yaşadıklarını belirlendi. M.G. ve M.Ş. ekipler tarafından gözaltına alınarak Mersin`e getirildi. Zanlılar yapılan sorgularının ardından sağlık raporu alınmak üzere getirildikleri hastanede vatandaşların saldırısına uğradı. Zanlıları linç edilmekten polis kurtardı.

Polis sağlık kontrolünün ardından her iki şüpheliyi de hastane koridorlarında koşturarak arka kapıdan kaçırdı. M.Ş ve M.G. adliyeye sevk edilmeleri sırasında gazetecilerin neden yaptın sorusuna, \"Adalet yerini buldu\" yanıtını verdi.

Adliye önünde bekleyen vatandaşlar da zanlılara tepki gösterdi. Mersin`in Akdeniz ilçesi Yeni Mahalle`deki kullanılmayan bir depodaki çeyiz sandığında dün bir ceset bulunmuş cesedin 5 ay önce Çorlu`da kaybolan Ömer Şahin`e ait olduğu belirlenmişti. Yapılan araştırmalar sonucu ise Ömer Şahin`i, 2 çocuk annesi eşi M.Ş. ile sevgilisi M.G.`nin öldürdüğü tespit edilmişti. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir