• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
`Tersine Göç Siyonist Rejimi Korkutuyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yahudi yılbaşı nedeniyle birçok alanda değerlendirmelerde bulunan Siyonist çevreler, Siyonist işgal yönetiminde göçlerin tersine dönmesinin işgal yönetimini kara kara düşündürdüğünü belirterek, işgal yönetiminde sürekli savaşlardan bahsetmenin tersine göçe yol açan en etkili faktör olduğunu ifade etti.

Konuyla ilgili haberi veren Siyonist Kanal-2 televizyonu her yıl 2500 Yahudi’nin Kanada’ya göç ettiğini belirterek, göç eden Yahudilerin göçe gerekçe olarak bulundukları ülkede işgal yönetiminin aksine sürekli savaştan bahsedilmemesini gösterdiklerini söyledi.

Siyonist televizyon devamla, geçen süre içinde yarım milyon Yahudi’nin Amerika, Avustralya ve Avrupa ülkelerine göç ettiğine dikkat çekerek, göç eden Yahudilerin göç etmekten de pişmanlık duymadıklarını ve yaşadıkları ülkelerde gayet refah ve mutlu bir hayat sürdürdüklerini kaydetti.

Değişik vaatlerle işgal edilmiş Filistin topraklarına getirilen Yahudiler, gasp edilen Filistin topraklarının hiç de kendileri için cennet olmadığını çok geçmeden anlıyorlar ve fırsatını bulan işgal edilmiş toprakları terkediyor.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir