• DOLAR 32.345
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2302.751
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 20 Eylül 2012 Perşembe günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

BATMAN BASIN.COM; `PEYGAMBER AŞIĞI OLDUĞUMUZU İSPATLAYALIM`
Yazar Sadullah Aydın, Amerika`da bir Kıptı tarafından çekilen ve Peygamber Efendimize ve İslam`a hakaret içeren filme tepki göstererek, filmin İslam ümmetini kişiliksizleştirmek, köleleştirmek ve kutsallarına karşı duyarsızlaştırmak için batının planlı bir projesi olduğunu belirtti.

`Oğlumu Son Defa Göreyim`
D Tipi Kapalı Cezaevinde yatan oğlu M.Garip Özer`in geçen yıl sevkinin Erzurum`a çıkarılmasından sonra görüşe gidemeyen yaşlı ve hasta olan baba Şeyhmus Özer, Bakanlığa mektup yazarak oğlunu bir daha göremeyeceğinden endişe ettiğini belirterek, yakın bir ile sevkini istedi.

BATMAN UMUT GAZETESİ; `YAKAKÖY KİLİT PARKE TAŞLARIYLA DÖŞENDİ`
Batman`ın Hasankeyf ilçesine bağlı Yakaköy köyü kilitli parke taşlarıyla döşendi.

`Usta Öğretici Görevlendirmesi Yapılacak`
Batman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü usta öğretici görevlendirmesi yapacak.

BATMAN GAZETESİ; `TÜMSİAD, MÜSİAD`I ZİYARET ETTİ`
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) şube başkanı Nezir Yeşilyurt ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, MÜSİAD şube başkanı Suad Özdemir`i ziyaret etti. TÜMSİAD heyeti, MÜSİAD şube başkanı Suad Özdemir, Teşkilatlanmadan sorumlu başkan yardımcısı Fırat Aslan ve şube sekreteri Muhammed Candan tarafından karşılandı. Ziyarette ilimize ilişkin güncel konular değerlendirildi.

`Gaziler Günü Töreni Yapıldı`
Gaziler Günü nedeniyle Hükümet Konağının bahçesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Saat 11.30`da düzenlenen törene Vali Vekili Soner Karataşoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necdet Köse, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Emre Ejder, İl Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, Kurum Müdürleri ve çok sayıda gazi katıldı.

BATMAN PUSULA GAZETESİ; `SİMİTÇİ TEMİZLİKÇİ POLİSLER İŞ BAŞINDA`
Batman Emniyet Müdürlüğü çatısı altında Asayiş Şubeyle birlikte 43 ekiple toplam 520 polisin Batman`da Simitçi, temizlikçi olarak sokaklara hakim olduğu belirtildi.

`\"Ümmet Peygambere Sadakat Mitinginde Buluşuyor\"`
Amerika`daki bir Kipti tarafından çekilen ve Peygamber Efendimize ve İslam`a hakaret içeren filme tepki amacıyla Pazar Günü Diyarbakır`da yapılacak büyük mitinge destek veren Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü Batman`dan miting alanına araç kaldıracak.

BATMAN MEDYA GAZETESİ; ``BURAYA DİLENMEYE GELMEDİK``
Ülkelerindeki savaş ortamından kaçarak Batman`a yerleşin Afgan aileler, zor durumda olduklarını belirterek, \"Hepimiz meslek sahibiyiz, buraya dillenmeye gelmedik\" diyerek iş istediler.

`Küçük Esma`yı Maganda Vurdu`
Batman`ın Gercüş ilçesinde meydana gelen olayda, düğünde halay çeken küçük kız, nereden geldiği belli olmayan maganda kurşunuyla yaralandı.

BATMAN POSTA GAZETESİ; `300 KİŞİ GÖRÜŞMEK İÇİN SIRADA`
Batman`a geçtiğimiz ay atanan Vali Yılmaz Arslan ile görüşmek için her gün onlarca başvuru yapılıyor. Mümkün olduğunca tüm ziyaretleri kabul etmeye gayret gösteren vali Arslan ile görüşmek için 300 kişi sırada bekliyor.

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ; `VERGİLİ DEĞİL BECİRMAN`
Becirmanlılar Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri ismi Vergili olan köylerinin Becirman olarak değiştirilmesi için Batman İl Özel İdaresi`ne başvuruda bulunmaya hazırlanıyor.

`\"Artık İnsanlarımız Ölmesin\"`
Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın, silahların susmasını, acıların bitmesini istediklerini belirterek artık daha fazla acı yaşamak istemediklerini söyledi.

BATMAN BARIŞ GAZETESİ; `ÜNİVERSİTE`DEN KPDS VE ÜDS KURSU`
Batman Üniversitesi, KPDS ve ÜDS hazırlık kursu 13 Ekim 2012 tarihinde başlıyor.

`Öztaşkın Belediyeyi Ziyaret Etti`
Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Öztaşkın Batman Belediyesini ziyaret etti.

BATMAN DURUŞ GAZETESİ; `SAĞLIK SEN FİTNE FİLMİNİ KINADI`
Sağlık Sen Batman Şube Başkanı Zahir Seven, Amerika`da bir Kipti tarafından çekilen ve Peygamber Efendimize ve İslam`a hakaret içeren filme tepki gösterdi.

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ; `YAKALANAN ŞAHSIN ÜZERİNDEN ESRAR ÇIKTI`
Batman Emniyet müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize suçlar şube müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde satıcıları satış yaptıkları yerlere yönelik kontrolleri arttırdı.

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ; `BU KEZ TÜMSİAD ZİYARET ETTİ!`
Batman`da resmi kurum ve kuruluşlara en çok ziyaret gerçekleştiren MÜSİAD`ı, bu kez TÜMSİAD ziyaret etti. En çok ziyaret gerçekleştiren dernek unvanını elinde bulunduran iki derneğin ziyareti dikkat çekti. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir