• DOLAR 32.509
  • EURO 34.58
  • ALTIN 2497.105
  • ...
Yollar Yine Kan Gölüne Dödü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

5 kişinin can verdiği kazadan kurtulanlar, şoförün otobüsü çok hızlı kullandığını öne sürdü

Ağrı`nın Doğubayazıt ilçesinden İstanbul`a giden yolcu otobüsü, önceki gece saat 02.45 sıralarında, Karabük`ün Eskipazar ilçesine bağlı Hamamlı köyü yakınlarındaki Musa Efendi Köprüsü üzerinde kontrolden çıktı ve refüje devrildi.

Otobüste bulunanlardan Muhsin Tan ile 3 kadın yolcu olay yerinde, Asiye Kızıldağ ise hastanede yaşamını yitirdi.

Kazada 52 kişi de yaralandı. Yaralılardan Mehmet Evliyaoğlu, "Şoför çok süratliydi ve frenlerinin tutmadığını söyledi. Otobüs sağa sola savruluyordu" dedi.

DENİZLİ: Adana`dan Bodrum`a giden Soner Yüksel`in kullandığı yolcu otobüsü dün sabah 06.30`da, Denizli`nin Kocabaş beldesinde, karşı yönden gelen Honaz ilçesine bağlı Karaçay Belediyesine ait midibüsle çarpıştı. Devrilen midibüsün sürücüsü Mehmet Ali Yılmaz ve midibüste bulunan 70 yaşındaki Durmuş Eğdir olay yerinde, Mehmet Miran ise kaldırıldığı hastane öldü. 17 kişi de yaralandı.

SAKARYA: Akyazı ilçesi Mudurnu Caddesi`nde motosikletiyle seyreden Bişri Sayılı, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarptı. Motosikletten düşerek başını kaldırıma çarpan Sayılı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

MARDİN: Nusaybin ilçesinde, yol kenarında TIR`ın lastiklerini değiştiren Celal Uğur (29) ve Mehmet Açıkgöz (30) kamyonun çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kamyon şoförü kaçtı.

ÇANKIRI: Önceki gün otomobil ve minibüsün çarpışması sonucu yaralanan Adnan Yurdagül dün yaşamını yitirdi. Kazada ölü sayısı 10`a yükseldi.

NEVŞEHİR: Derinkuyu-Niğde karayolu Yeşilhisar Caddesi kavşağında, sürücüsünün kimliği ve plakası tespit edilemeyen bir kamyonun çarptığı motosiklette Halil İbrahim Parmak`ın (35) ile arkasında oturan oğlu Mustafa Parmak (14) can verdi.

GAZİANTEP: Araban ilçesinde tarım işçilerini taşıyan traktör devrildi. Kazada traktörün sürücüsü Ali Riza Dinç ile tarım işçileri Emine Yıldız ve Fatma Bostancı öldü, 14 kişi de yaralandı. Antalya, Düzce, Sinop ve Karaman`da meydana gelen diğer kazalarda ise 6 kişi yaşamını yitirdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir