• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
TÜMSİAD`dan MÜSİAD`a Ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Batman Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir`i ziyaret etti.

MÜSİAD Batman Şubesi`nde gerçekleştirilen ziyarette TÜMSİAD heyetini MÜSİAD Şube Başkanı Suad Özdemir, Teşkilatlanmadan sorumlu başkan yardımcısı Fırat Aslan ve Şube sekreteri Muhammed Candan karşıladı.

Ziyarette Batman`a ilişkin güncel konular değerlendirildi. TÜMSİAD Yönetimini MÜSİAD`da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten MÜSİAD Şube Başkanı Suad Özdemir, \"TÜMSİAD iş adamları derneğimizin ilimizde güzel çalışmalara imza atacaklarına inanıyoruz. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum\" dedi.

İş dünyası olarak Batman`ın güncel meselelerinde birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemli olduğuna değinen Özdemir, \"Batman`ın kalkınmasına yönelik çalışmalar başlatmalı, ortak yatırımlar gerçekleştirmeliyiz. Bu noktada ilimiz için TÜMSİAD`la beraber ortak çalışmalara imza atmak bizler için önemlidir\" şeklinde konuştu.

TÜMSİAD Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt da, MÜSİAD`ın Türkiye`de en güzide işadamları derneklerinden biri olduğunu ve Batman için hep beraber hareket etmenin önemine değinerek, \"Batman`ın sorunlarında tüm iş adamlarımızın beraber hareket etmesi önemli. Bu noktada MÜSİAD`la beraber her alanda birliktelik kurmaktan memnuniyet duyarız\" dedi.

Ziyaret MÜSİAD Şube Başkanı Suad Özdemir`in konuklarına MÜSİAD Logolu tabak ve yayınlardan oluşan hediyelerin takdimiyle son buldu. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir