• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Pazar Günü İstasyon Meydanındayız!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- İslam`a ve Peygamber Efendimiz`e hakaret içerikli "Müslümanların masumiyeti" isimli filme tepkiler gelmeye devam ediyor. Bu tepkilerden biri de Diyarbakır`da yardıma muhtaç ailelere yardımlarda bulunarak halkın teveccühlerine mazhar olan Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası`ndan geldi.
 
İslam`a yapılan saldırıların ilk olmadığını belirten Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası Genel Başkanı Sıddık Furkan, "Tarih boyunca bu tip saldırılar bugüne kadar süre gelmiştir. Küfrün bu saldırıları ilk olmadığı gibi son da değildir. Yapılan bu saldırılarla İslam`a olan nefretlerini rahatlıkla görebiliyoruz" dedi.
 
Müslümanların bu olaya karşı sessiz kalmaması ve en sert şekilde tepki vermesi gerektiğini söyleyen Furkan, "Yapılan bu saldırılara karşı Müslümanlar pısırık kalmamalıdır. İslam`a ve Peygamberimiz`e yapılan bu alçakça saldırılar Müslümanlarca sert bir şekilde kınanmalıdır. Meydanlarda Peygamber`imize olan bağlılığımız açıkça haykırılmalıyız" ifadelerini kullandı.
 
"Peygamberimiz`e Sadakatimizi Göstermek İçin İstasyon Meydanındayız"
23 Eylül Pazar günü, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafındanDiyarbakır`da yapılacak olan "Peygamberimiz`e Sadakat Mitingi`ne" katılım çağrısında bulunan Furkan, "Pazar günü Diyarbakır İstasyon Meydanı`nda yapılacak olan dev mitinge tüm üye ve gönüllülerimizi davet ediyoruz. Bu alçak filmi kınamak ve Peygamberimiz`e olan sadakatimizi İstasyon Meydanı`nda tüm gücümüzle haykıracağız inşallah" şeklinde konuştu.
(Emrullah Araz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir