• DOLAR 32.367
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.233
  • ...
54 Kez Müebbet Hapse Mahkum Edilen Esirin Eşinden Mursi`ye Mektup
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal zindanlarında bulunan ve 54 kez müebbet hapse mahkûm edilen Filistinli komutan esir İbrahim Hamid’in (43) eşi, Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’ye mektup göndererek, Siyonist casus Avde Turabin’in takas anlaşmasına Filistinli esirleri de katmasını istedi.

Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’ye mektup gönderen Filistinli lider Hamid’in eşi, 11 yıldan beri eşinin yüzünü göremediği gibi sesini bile duyamadığını belirterek, diğer esir yakınları gibi kendisinin de yıllardır eşini göremediğini ifade etti.

Filistin Enformasyon Merkezi`ne de ulaşan mektupta Filistinli esirin eşi Mısır Cumhurbaşkanı Mursi’ye gönderdiği mektupta şöyle dedi:

“Mısır Azizi Dr. Muhammed Mursiye…

Ümmetin maslahatı ve mazlumlara destek konuşmalarınızdan anladığımız üzerine Siyonist rejimin Siyonist casus Avde Turabin için sürdürdüğü pazarlıkta, Mısırlı esir kardeşlerimizin yanında ağır ve müebbet ceza alan Filistinli esirlerin de söz konusu edilmesini umut ediyoruz. Bu anlaşmalar onların karanlık zindanlarını aydınlatacak ve özgürlük umutlarını temiz kalplerinde yeşertecektir. Gücüm yetseydi bu mektubu size elden teslim edecektim.
Mevla size yardım etsin, ümmetin çıkarına olacak şekilde istikametinizi doğru kılsın.

54 kez müebbet hapse mahkum edilen ve 11 yıldır göremediği ve sesini duyamadığı Filistinli esirin eşi…"

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir