• DOLAR 32.33
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2291.65
  • ...
Sol ve Cumhuriyet Okullarda Başörtülü Avına Çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başörtüsü Alerjili Postalsever Sol’dan Kaçmaz

28 Şubat sürecinin en postalsever sosyalist grubu olan TKP (o dönemin SİP’i) halk düşmanlığına devan ediyor. Halkın sahiplendiği İslami değerleri hedef alan TKP, “Sol” adlı haber sitesi üzerinden çirkin haberler yayınlıyor.

Birkaç haftadır Suriye’ye sığınan mülteciler üzerinden ırkçı ve kara bir propaganda yapan Sol, bugün de “Ve türban ilköğretime de girdi!” başlıklı haberiyle çocuklar üzerinden başörtüsü düşmanlığını sergiledi.

“Ankara Batıkent’te bulunan Kardelen İlköğretim Okulu`nda küçük yaştaki çocukların türban taktığı görüldü. Yine Anadolu Ajansı`nın Türkiye`nin çeşitli illerinden çektiği fotoğraflardan birinde Adana`da okul sıralarında oturan türbanlı bir öğrenci dikkat çekti.” ifadelerinin yer aldığı haber üslubunun nasyonal-sosyalist parti İP’in Aydınlık gazetesinin ispiyoncu ve hedef gösteren üslubuna benzemesi dikkat çekti.

***

Cumhuriyet`le Omuz Omuza

Kemalist güçlerin safında muhbirciliğe devam eden Sol’un sakallı ve başörtülü avına ayarlı objektifine aynı gün Cumhuriyet’te de rastlamak hiç tevafuk olmadı!

HAKSÖZ-HABER

Bu haberler de ilginizi çekebilir