• DOLAR 32.563
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2489.29
  • ...
Sağlık Sen Fitne Filmini Kınadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Amerika`daki bir Kipti tarafından çekilen Peygamber Efendimize ve İslam`a hakaret içeren filme tepkiler İslam Coğrafyası`nın her tarafından gelmeye devam ediyor.

 

Çağdaş Cahiliye Devri Henüz Bitmedi
Sağlık Sen Batman Şubesi yazılı açıklama yaparak hakaret filmine tepki gösterdi. Şube Başkanı Zahir Seven adına yapılan açıklamada, \"Hamd olsun ki Yüce Rabbimizin dünyamızı Hz. Muhammed (AS) ile şereflendirmesinin üzerinden 1400 yıldan fazla bir zaman geçti. Yaşadığı cahiliye devrini medeniyete, insanlığın gördüğü en güzel medeniyete çeviren Peygamberimizi anlamak istemeyen Ebu Cehilller ne yazık ki günümüzde de varlıklarını devam ettiriyorlar. Adına medeniyet, demokrasi veya özgürlükler çağı denilse de çağdaş Cahiliye devri henüz bitmedi\" denildi.

 

O`nu Tanıyınca Yaptığınız Kötülüklerden Utanacaksınız

\"Peygamberimize şair diyen, kâhin diyen, sihirbaz diyenler olduğunu ancak hiç kimsenin ona yalancı diyemediğini\" dile getiren Seven, \"Çünkü O`nun (AS) en belirgin özelliği dürüstlüğüydü, çünkü onun ismi Emin`di. Ama ne yazık ki bugün eksik akıllarıyla, bağnazlıklarıyla, hadlerini bilmezlikleriyle O`na (AS) dil uzatma çirkefliğinde bulunanlar kendi cehalet ve çirkefliklerinde boğulmaya ve tarihten silinmeye mahkûmdurlar\" dedi. Bugünün katmerli Cahiliye devrini yaşayan zulümlerinde batmış, basiretleri kapanmış, biyolojik olarak insan olarak görünmekle beraber hakikatte insanlıktan zerre miskal nasibini almamış olan şaklabanlara seslendiğini kaydeden Seven, \"İnsan bilmediğinin düşmanıdır. Gelin rahmet, merhamet ve sevgi Peygamberi olan Hz. Muhammed (AS)`i tanıyın, hayatını okuyun, eminiz ki O`nu tanıyınca yaptığınız kötülüklerden utanacaksınız. Biz de O`nun ümmeti olarak sizlerin de hidayeti için duacı olacağız\" ifadelerini kullandı. (Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir