• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Peygambere Sadakat İntifadası Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADIYAMAN - Adıyaman Vahdet-Der tarafından Demokrasi Parkı önünde gerçekleştirilen basın açıklaması Vahdet-Der Başkan Yardımcısı Bilal Demir tarafından okundu. Basın açıklamasına Kuran`ı Kerim ile başlayan Demir, İslam`ın kutsallarına yapılan bu saldırıların Amerika destekli olduğunun altını çizdi.
 
Demir, açıklamasına şöyle devam etti: "Müslümanların pasifliğinden Kuran`ımız yakıldı ses çıkarılmadı, Müslümanlara hakaretler savruldu ses çıkarılmadı, Peygamberimize hakaretler savruldu ses çıkarılmadı, kâfirler bu Müslümanlar ölmüş dirilerdir deyip biz ses çıkarmadıkça en değerli kutsallarımıza daha set bir şekilde saldırmaktadırlar.
Bizler buradan tüm İslam düşmanlarına seslenerek şunu diyoruz ki aklınızı başınıza alın İslam a ve onun aziz Peygamberine yapılan hakaretleri hoş görmeyeceğiz ve bunlara gereken tepkiyi en sert şekilde vereceğiz"
 
Sık sık Tekbirlerle kesilen basın açıklamasında Demir, din adamlarına ve kanaat önderlerine de seslenerek "Sizler bu ümmetin öncülerisiniz Peygamberlerin varislerisiniz kalkın İslam`a sahip çıkın, Peygambere sahip çıkın ki bu halk sizi bağrına bassın. Bu ümmeti uyandırın yıllardır Filistin de Çeçenistan da Afganistan da ırakta ve Suriye de hatta Türkiye de Müslümanlara hakaretler yapılıyor. İslam`ın değerlerine saldırılar yapılıyor. Müslüman bayanın namusu olan başörtüsüne hakaretler yapılıyorken neden susuyorsunuz. Hesap gününden Allahın azabından korkun. Korkulacak biri varsa oda Allah `tır onun yarattıklarından korkmayın" ifadelerini kullandı.
 
Yapılan basın açıklamasının sonunda Adıyamanlı Peygamber Sevdalılarını Pazar günü Diyarbakır İstasyon Meydanı`nda yapılacak olan "Peygambere Saygı Mitingine" davet eden Bilal Demir, basın açıklamasına katılanlara teşekkür etti. (Mesut Gözlü-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir