• DOLAR 32.59
  • EURO 34.723
  • ALTIN 2508.763
  • ...
`Ümmet Peygambere Sadakat Mitinginde Buluşuyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Amerika`daki bir Kipti tarafından çekilen Peygamber Efendimize ve İslam`a hakaret içeren `Müslümanların Peygamberi Muhammed` filmine tepkiler İslam Coğrafyası`nın her tarafından gelmeye devam ediyor.

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü, söz konusu hakaret filme tepki amacıyla Diyarbakır`da yapılacak dev mitinge destek vererek, gitmek isteyen Peygamber Sevdalısı Batmanlılar için çeşitli noktalardan araç kaldırılacağını açıkladı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, 23 Eylül Pazar Günü Peygamber Sevdalıları Platformunun Diyarbakır İstasyon Meydanı`nda düzenleyeceği dev miting için Batman`da beş ayrı noktadan araç kaldırılacağı belirtildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü`nden `Peygambere Sadakat` adıyla yapılan açıklamada, "Bütün Dünya bilsin ki, Aziz Peygamber (S.A.V.) `in, O`nu terk etmeyen ve O`na hakaret edilmesine asla sessiz kalmayan öyle bir ümmet var ki… O Ümmet Pazar günü `Peygambere Sadakat` Mitinginde buluşuyor." denildi.

Araç Kalkış Noktaları:
Pazar Günü Saat 13.00`da Diyarbakır İstasyon Meydanı`nda yapılacak dev miting kalkış noktaları şöyle belirlendi:

Platform üyesi Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi`nin; Yeni Mahalle 16.Cadde Medine İş Merkezi önünden, Hira Der`in; İmam Hatip Lisesi önünden, Bilge Der`in; Aydın Arslan Caddesi Dubai İş Merkezi önünden, Sevgi Der`in; Yahya Kemal Beyatlı Lisesi önünden ve Şefkat Eli Derneği`nin; İpragaz Mahallesi TÜPRAŞ Kavşağı`ndan araçlarının kaldırılacağı açıklandı. Araçların aynı gün saat:10.00-11.00 arasında kaldırılacağı kaydedildi. (Veysi Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir