• DOLAR 32.642
  • EURO 35.166
  • ALTIN 2502.554
  • ...
TKDK`dan Kan Bağışı Kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MANİSA - Kampanyaya destek veren Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Ahmet Işık, \"TKDK Manisa İl Koordinatörlüğü kanıyla ve canıyla Manisa`ya hizmet etmeye devam ediyor\" dedi.

 

TKDK İl Koordinatörlüğünce düzenlenen kampanyaya başta İl Koordinatörü Işık olmak üzere kurum çalışanları ve uzmanlar da katıldı. Ülkemizde kan ihtiyacının her geçen gün arttığını belirten İl Koordinatörü Işık, bir nebze de olsa bu ihtiyaca katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

Işık, kurumlarının yeni olmasına rağmen sosyal sorumlulukları gereği bu tür organizasyonların hep içinde olacaklarını ve kan bağışlarının her yıl kurum bünyesinde yenileceğini belirtti. Kan vermenin hem sosyal sorumluluk hem de insani duyarlılık olduğunu belirten İl Koordinatörü IŞIK kanın temini noktasında sadece insanlardan sağlanabildiğine vurgu yaptı. Devamında IŞIK \"Sadece insandan elde edilen ve hayati öneme haiz olan kan, sağlık sektörünün en önemli yardım ürünüdür\" dedi.

 

Kampanyadan duyduğu memnuniyetini dile getiren Kızılay Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi, yaptıkları bu katkıdan dolayı TKDK İl Koordinatörlüğü adına İl Koordinatörü Işık`a teşekkür plaketi takdim etti.
TKDK bundan önce de Arakanlı Müslüman kardeşlerimiz için Kızılay`ın öncülüğünde bir yardım kampanyası düzenlemişti. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir