• DOLAR 32.547
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2425.542
  • ...
Muhammedi Kıyamda Laik-Müslüman Kesim
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Rasulullah (a.s) Hayber`in fethi için Medine`den hareket ederken, &`;Allah yolunda, İ`lâyı Kelimetullah uğrunda cihad edecek olanlar hazırlansın! Bunların dışında hiç kimse bizimle birlikte gidemeyecektir!” diye buyurmuşlardı. Çünkü sadece Allah`ın rızası gözetilerek yapılan cihadda hayır vardı. Sadece İslam`ın korunması ve yayılması için yapılan kıyamda Allah`ın hoşnutluğu hakimdi. Ve bunun için yaklaşık iki bin mücahidle lanetlenmiş yahudi kavmine unutulmayacak bir darbe vurulmuştu. Rasulullah (a.s) yahudilere ve hristiyanlara karşı –haşa- aciz değildi! O azizdi her zaman. Yeryüzünün en şerefli mahlukatıydı! Ve bunu hristiyanlara da, yahudilere de fazlasıyla gösterdi.

Rasulullah`a (a.s) alçak ABD ve kuklası İsrail tarafından hakaret edildi! Tüm İslam ülkeleri kıyama kalktı, Çoğu ülke, ABD ve İsrail`e hakaretten başlayıp militanlarını öldürmeye kadar tepkilerini dile getirdiler ve Rasulullah (a.s) için nice mücahid, ABD yandaşları olan Laik-Müslüman karaktersizler tarafından acımasızca şehid edildiler. Muhammedî Kıyamda, ABD ve İsrail bir şey yapmayıp, münafıkları devreye sokarak Müslümanlara karşı cephe almasını sağladılar. Hatta münafıklar da utanmadan ve Allah`dan korkmayarak Rasulullah`a (a.s) yapılan hakareti görmezden gelerek, Libya`da öldürülen ABD Elçisi için başsağlığı dilediler.

Filmin yönetmeni İslam`ı kanser olarak görmekte ancak başka bir şey daha var ki bu durum münafıkların beynine de işlenip, onlara İslam`ın bir kanserden ibaret olduğu aşılanmış ve ne yazık ki alçak ihanetçilerde bunu kabul etmişlerdir. Ancak onlar, Rasulullah (a.s) için gerekirse dünyada ki tüm Müslümanların feda olabileceğini anlamış değillerdir! Müslümanlar hiç bir zaman kafirlere karşı aciz olmadılar sadece münafıklara karşı aziz mustazaflar oldular! Allah`a ve Rasulü`ne para için ihanet etmediler, o Müslümanlar ki sadece imanın gücüne sığındılar ve yakında dünyayı fethetmek için İslam`ın gücünü kanıtlamaya, Muhammedî kıyamı başlatmaya koyuldular.

ABD Konsolosluklarına saldırmanın haram olduğu fetvasını veren münafık görünümlü önderler, Allah`a yemin olsun ki; Allah`ın azabından bêhaberdir ve tarihe, azabdan yok olan kavimlerin akıbetlerini tefekkür etmemişlerdir. İhanet ve para kanlarına işlemiş, artık Rasulullah`a (a.s) dil uzatılmayı bile normal karşılamışlardır. Bunlar İslam`ın ve Rasulullah`ın (a.s) değerini kavrayamamışlardır. Kendilerine rehber olarak şeytan Amerika`yı ve kuklası İsrail`i edinmişlerdir. Artık onların izindedirler…

Artık Muhammedî Kıyam başladı, durdurulması zafere ve şehadete kadar! Ve Ey Şeytan Amerika, kuklası İsrail ve Laik-Müslüman münafıklar! Bu Cihad Güneşini söndürmeniz artık imkansız çünkü hayat nizamlarını &`;La ilahe illallah Muhammeden Rasulullah” üzerine kuran Muhammed`in Ordusu geri döndü ve İslam Yolunda ilerliyor!

Taha Muhacir / doğruhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir