• DOLAR 32.324
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2308.233
  • ...
Küstah Filme Bir Tepki de Kahta`dan
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADIYAMAN -Amerika`da bir Kıpti tarafından çekilen, Peygamber Efendimize ve İslam`a hakaret içeren film bütün Müslüman beldelerde olduğu gibi Adıyaman`ın Kâhta ilçesinde de lanetlendi.

Kâhta Çağrı-Der`in organize ettiği kitlesel eylem Kâhta eski Devlet Hastanesi önünde gerçekleşti. Basın açıklamasını ise Kâhta Çağrı-Der başkan yardımcısı Mehmet Sivil okudu.

Amerika`da çekilip gösterime giren ve parasının Yahudilerin ödediği "Müslümanların Masumiyeti" adındaki alçakça filmde Hz. Muhammed (s.a.v)`e hakaret edildiğini hatırlatan Sivil, "İslam düşmanları kirli dilleri ile yüce Peygamberimize hakaret etmekle bir kez daha derin nefretlerini gösterdiler. Kendini şeytanın yerine koyan ve onun görevini devralan büyük şeytan Amerika yine son günlerde bir fitnenin başını çekiyor" dedi.


Dün İbni Selül`ler Bugün Kiralık Kalemşörler
İslam`a ve Müslümanların kutsallarına saldırı küfrün değişmeyen özelliği olduğuna dikkat çeken Sivil, "bunu dün Mekke müşriklerinden ve Medine Yahudilerinden, İbni Selül`ler ve Kab bin Eşreflerin gerçekleştirdiği ve sergilediği davranışlardan, bugün ise; ABD ve İsrail`in başını çektiği uluslararası terörizm şebekesi ve onların kiralık kalemşörlerinin üstlenmiş oldukları müşahade ediyoruz" dedi.


Büyük Şeytan Amerika ve İsrail`i Lanetliyoruz
Hz. Muhammed`e (s.a.v) hakaretin asla kabul edilemez olduğunu belirten Sivil, "Canlarımız onun uğruna feda olsun. Hiçbir Müslüman böyle bir küstahlığa tahammül edemez. Yeryüzünde hiç kimsenin Efendimize dil uzatmaya haddi ve hakkı yoktur. Düşünce özgürlüğü hiç kimseye Müslümanların kutsallarına edepsizlikte bulunma hakkı vermez. İfade özgürlüğü hiç kimseye hiçbir semavi dinin mukaddesatına dil uzatma ve hakaret etme hakkı vermez. Bu menfur olayın tüm faillerini, büyük şeytan Amerika ve İsrail`i lanetliyoruz. Allah`ın laneti üzerlerine olsun" diye konuştu.


Halk Mitinge Davet Edildi
Sivil, son olarak katılımcıları 23 Eylül Pazar günü Diyarbakır İstasyon Meydanında yapılacak "Peygambere Saygı Mitingi"ne katılmaya davet etti. (Fatih Arslan - İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir