• DOLAR 32.573
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2432.524
  • ...
 Marmara ve Ege`de Yağış Var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yurdun kuzeybatı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara bölgesi ile İzmir, Manisa ve Kütahya çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; akşam saatlerine kadar Edirne`nin güney ilçeleri (Enez, İpsala ve Keşan), Tekirdağ`ın (Malkara, Şarköy) ilçeleri, Çanakkale il geneli ile Balıkesir`in kuzey ve batı ilçelerinde (Edremit, Burhaniye, Havran, Gönen, Bandırma, Erdek ve Ayvalık) lokal olarak kuvvetli olması beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Yurdun batı kesimlerinde 2 ile 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden, Akdeniz kıyıları ile yurdun güneydoğu kesimlerinde güney ve batı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette; Batı Karadeniz kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; akşam saatlerine kadar Çanakkale il geneli, Balıkesir`in kuzey ve batı ilçeleri (Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Havran, Bandırma,Erdek, Gönen), Edirne`nin güney ilçeleri (Enez, İpsala ve Keşan) ile Tekirdağ`ın Malkara ve Şarköy ilçelerinde yerel olmak üzere kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (Sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar, lokal dolu yağışı) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir