• DOLAR 32.591
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2513.863
  • ...
Miniklerin Okul Açılışı Yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Gültepe Mahallesinde 2 katlı 5 derslik anaokulu, 2012-2013 eğitim ve öğretime açıldı. Yeni anaokulun faaliyete geçmesi öğrenci velilerin yoğun ilgi göstermesine neden oldu.

 

Gültepe Anaokulu Müdürü Ayşe Yaşar, 2 katlı okulun 5 derslik anasınıfı ve 150-200 öğrenci kapasitesi olduğunu belirtti.

 

Okul binasında düzenlenen açılış törenine Batman Valisi Yılmaz Arslan, Batman Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, Batman İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, Şube Müdürleri ve çok sayıda öğrenci velileri katıldı.
Açılışı yapmadan önce kısa bir konuşma yapan Batman Valisi Yılmaz Arslan, \"Bu gün bu güzel anaokulun açılışını gerçekleştiriyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılına başladık. Allah hayırlı uğurlu etsi inşallah buradan yararlanacak çocuklarımız. Batman`ımız için, ülkemiz için çok önemli yerlere gelsin diye umut ediyorum ve yüce mevlamdan diliyorum. Allah kazasız, belasız uzun yıllar burada eğitim, öğretim hizmetlerini nasip etsin ve hayırlı uğurlu olsun\" dedi.

 

Anaokulun açılış kurdelesini kesen Vali Yılmaz`a okul öğrencisinden çiçek verildi. Ardından sınıfları tek tek gezen Vali Yılmaz ve beraberindekiler, minik öğrencilere hediyeler verdiler.

 

Sınıfların gezilmesinin ardından kokteyl verilmesiyle son buldu.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir