• DOLAR 32.37
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2325.438
  • ...
Siverek`ten İslam Düşmanlarına Lanet Yağdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - Şanlıurfa`nın Siverek İlçesinde, Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ilçenin Kanlıkuyu Meydanın`da saat 16.30`da düzenlediği kitlesel basın açıklamasıyla, yahudi destekli peygamber efendimize hakaretlerle dolu filmi protesto etti.
 
Basın açıklamasını dernek yöneticilerinden Hüseyin Şeker okudu. Okunan basın açıklamasında Peygamber efendimize yapılan saldırılar kınanarak, tüm Müslümanların Peygamber efendimize sahip çıkması gerektiği hatırlatıldı. Yapılan basın açıklamasının ardından Nihat Çam Hoca tarafından yapılan dua ile basın açıklaması sona erdi. Grup daha sonra sessizce dağıldı.
İslam düşmanlarının kirli dilleri ile yüce Peygamberimize hakaret etmekle bir kez daha derin nefretlerin gösterdiklerini ifade eden Şeker, "Amerika ve İsrail; İslam ve Kur`an`ın her geçen gün parıldamasından dolayı çirkin ve nefret dolu bir şekilde öfkelerini kustular. İnsanoğlunun en kutsal simasına karşı yaptıkları bu mel`un hadiseyle, kara yüzlerini bir kez daha gösterdiler. Allah onları kahhar ismiyle kahretsin" dedi.
 
Kur`an ve Hz. Muhammed`in (sav) Müslümanların namus-u ekberi, olduğunu ifade eden Şeker, "Anamız, babamız, canımız ve evlatlarımız Hz. Muhammed` (s.a.v) e fedadır. Hz. Peygambere (s.a.v) hakaret eden bize hakaret etmiştir. O hazrete saldıran bize saldırmıştır. O`nun düşmanı bizim düşmanımızdır. Hz. Muhammed`e (s.a.v) hakaret edilmesi aslanın kuyruğuyla oynamaya benzer. Büyük şeytan Amerika ve İsrail, aslanın kuyruğuyla oynuyor, aslanın kuyruğuyla oynamak şakaya gelmez. Böylesi saldırılardan Amerikan yönetimi sorumludur ve Amerikan yönetimi, desteklediği bu çirkin saldırıların sonuçlarının acısını elbette ki fazlasıyla çekecektir" şeklinde konuştu.
 
"Diyalog Çalışmaları Müslümanlara Hakareti Arttırdı"

"Bütün Âlemlere Rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed`e (S.A.V) karşı sistemli bir karalama kampanyasının yürütülmesine rağmen akıllara Müslümanlar her yerde aşağılanırken, bu diyalog çalışmaları kime hizmet ediyor sorusu takılıyor." diyen Şeker,
"Yıllardır sürdürülen diyalog çalışmaları ise, İslam`a ve Peygamber`ine yapılan saygısızlığı azaltmadığını göstermiştir. Aksine artmaktadır. Son olarak İstanbul`da yapılan `Diyalog Çalıştayı" bunun en önemli kanıtı olmuştur. Çalıştay`a çok sayıda diyalogcu, Hıristiyan ve Yahudi din adamı katıldı. Buna karşılık Hz. Peygamber`e hakaret filmi aynı günlerde gösterime sokuldu.
Hıristiyan ve Yahudi dünyası her gün bir yeni skandallara imza atmaktadır. Camilerde içkili balolar veriliyor, Peygamber SAV`e hakaret içeren çirkin karikatürler çiziliyor, başörtülü kadınların fotoğrafları potansiyel suçlu gibi duvarlara asılıyor, `Ezan"a izin verilmiyor, Müslümanlara karşı utanç duvarları örülüyor, "sünnet" yasaklanıyor .Minareler yasaklanıyor ve Arakanda olduğu gibi Müslümanlar katliama uğruyor." şeklinde konuştu.
 
İslam`a ve Peygamberimize dil uzatan bu alçakları lanetlediklerini ifade eden Şeker, "Zuntikam olan Rabbimizin Kur`anda buyurduğu; `Resûlüm! Sakın, Allah`ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma! Ancak, Allah onları (cezalandırmayı), korkudan gözlerin dışarı fırlayacağı bir güne erteliyor` ayetinin işaret ettiği güne havale ediyoruz"
 
İslam`ın baharı ancak Muhammedi bir duruş sergileyenlerin eliyle gelecektir. İslam Birliği muhakkak ve muhakkak kurulacak, bu köle düzeni zail olacak ve Muhammedi bahar tüm dünyayı saracaktır" diyerek basın açıklamasına son verdi.
(A.Uğurlu-İLKHA)
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir