• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Küstah Filmin Arkasındaki Adamı Açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Eski Filistin Devlet Başkanı Yaser Arafat `ın danışmanı Bessam Ebu Şerif , yaptığı açıklamada, Netanyahu `nun, Amerika `da yaşayan zengin Yahudilere filmin finanse edilmesi konusunda talimat verdiğini öne sürdü.

Protesto gösterilerine yol açan filmin senaryo yazarı ve yönetmeni olduğu iddia edilen ``Sam Bacile `` takma adını kullanan kişinin, Amerika`nın Kaliforniya eyaletinde emlak işleriyle uğraştığını ve zengin Yahudilerle irtibat halinde olduğunu ileri süren Ebu Şerif, ``Amerika ve İsrail arasında İran `a düzenlenecek saldırı ile ilgili bir anlaşmazlık var. Filmin bir kısmının video paylaşım sitelerinde yayımlanması da ABD Başkanı Barack Obama`ya yapılan baskının bir göstergesidir. Aynı zamanda bu filmle, batıdaki Hristiyanlarla doğudaki Müslümanların arasında çatışma ortamı yaratılması hedefleniyor`` dedi.

Filmin 6 ay önce çekildiğini, yayınlanma zamanını da Binyamin Netanyahu`nun belirlediğini savunan Bessam Ebu Şerif, Amerikan Federal Soruşturma Bürosu`nu (FBI ) da filmin finansörlerini bulmak için soruşturma başlatmaya çağırdı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir