• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Hz. Peygambere Hakaret  Asla Kabul Edilemez!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA- Amerika`daki bir Kipti tarafından çekilen ve Peygamber Efendimize ve İslam`a hakaret içeren `Müslümanların Masumiyeti` filmine tepkiler İslam Coğrafyası`nın her tarafından gelmeye devam ediyor.
 
İç Anadolu Peygamber Sevdalıları Platformu, söz konusu hakaret film ile ilgili kitlesel basın açıklaması düzenledi. Bugün saat:14.00`de Kayalı Parkta yapılan basın açıklamasından sonra sessizce dağılan vatandaşlara yönelik polislerin tahrik edici tavrı dikkatlerden kaçmadı.
 
Program, Ferit Akkuş Hocanın okuduğu Kuran`ı kerim ile başladı. Daha sonra İç Anadolu Peygamber Sevdalıları Platformu sözcüsü M.Zülfi Tan  kısa bir konuşma yaptı.
 
Nemrutlar, Firavunlar, Ebucehiller ile çağdaşlarının Allah`ın dini ve peygamberleriyle çok uğraştığını ifade eden Tan, "Ama hepsi rezil ve rüsva oldular. Allah Kuran`da onlara de ki: Yenileceksiniz ve cehenneme sürükleneceksiniz" dün sürüldünüz bugün de sürüleceksiniz. Allah`ın nurunu dün ağızlarıyla söndüremeyenler bugün de büyük şeytan Amerika öncülüğünde söndürmeye çalışıyorlar. Ancak bunda başarılı olamayacaksınız inşallah" dedi.
 
İç Anadolu Peygamber Sevdalıları Platformu adına basın açıklamasını Kar Der Başkanı Celal Ödemiş okudu.

Hz. Peygambere Hakaret Asla Ama Asla Kabul Edilemez!
Hz. Peygambere hakaretin asla ama asla kabul edilemeyeceğini ifade eden Ödemiş:" Birkaç sene önce karikatür kriziyle ve Kur`an yakma hadiseleriyle Müslümanların en yüce değerlerine hakaretlerde bulunan küstah Avrupa, İsrail ve Amerika, bu defa da bir Kıpti tarafından çekilen bir filmle İslama ve Müslümanlara olan düşmanlıklarını ve kinlerini kusmuşlardır. Bu yeni senaryo, hiç şüphesiz öncekilerin bir devamı olup, Müslümanları tahrik etmek ve bazı karanlık hesapları için yaptıkları sistematik saldırılardan bir saldırıdır. Kur`an ve Hz. Muhammed (s.a.v.) Müslümanların namus-u ekberleridir. Hiç kimse özgürlükler safsatasının arkasına gizlenerek değil Müslümanların, hiç bir semavi dinin mukaddesatına dil uzatamaz, hakaret edemez" dedi.
Dünyada Yaşanan Olumsuzlukların Sebebi İsrail, Amerika ve Yardımcılarıdır.
 
Müslümanların kutsallarına yapılan hakaretler karşısında Libya`da Müslüman halkın ayaklanarak Amerikan büyükelçiliğini basması neticesinde ölümlerin yaşanmasının müsebbibinin Müslümanlar değil küstah Amerika olduğunu söyleyen Ödemiş," Libya`da elçilik saldırısında elçisinin öldürülmesi ile Amerika zeytinyağı gibi kendini üste çıkarıp suçlu iken masum kılığına bürünmektedir. Hakaretleri fikir hürriyeti olarak kamuoyuna lanse ederek güya ne kadar hürriyetperver olduklarını göstermeye çalışmaktadırlar. Ama söz konusu Müslümanlar olunca hiçbir kanun ve kural tanımamaktadırlar. Gerçek canavar yüzlerini ortaya koymaktan çekinmezler. Müslümanların can, mal ve namuslarını talan etme adına da, demokrasi ve özgürlük diyorlar." İfadelerimi kullandı.
 
Bugünkü İftiracılar Mekkeli Müşriklerin Çağdaş Versiyonudur
Bugünkü yapılan iftiracıların Mekkeli müşriklerin çağdaş versiyonu olduğunu ifade eden Ödemiş," Bu yapılanlar, Mekkeli müşriklerin ve Medineli Yahudilerin peygamberimize yaptığı iftira ve hakaretlerin O gün yapılanlar nasıl Allahın lanetine uğramışlarsa da bugünde tüm Müslümanların ve vicdan sahibi insanların lanetine uğrayacaktır. Ve Müslümanların birbirine kenetlenmesine vesile olacaktır inşallah. Bunu tarihsel süreçte de haçlıların seferlerinde görüyoruz. Allah tarihte İslam ümmetinin yiğit evlatları eliyle onlara gereken dersi verdiği gibi bugününde Allah çağdaş haçlılara gereken cevapları verecektir." dedi.
 
"Bu Filmin Sanat ve Düşünce Özgürlüğü İle Bir Alakası Yoktur"
"Bu filmin ne sanatla nede düşünce özgürlüğü ile bir alakası vardır. Tamamen islamın kutsal değerlerine bir hakarettir ve Müslümanları tahrik amaçlıdır. Daha öncede bu tür hakaretleri karikatür ve kuran yakma hadiselerinde yaşamıştık. İki yüzlü Amerika, İsrail ve Avrupa; Müslümanların mukaddesatına saygıyı duymayı bilmelidir." diyen Tan, "İç Anadolu Peygamber Sevdalıları Platformu olarak Hz. Muhammed (S.A.V)`e yönelik bu melun ve alçakça saldırıyı şiddetle kınıyor, bu hadisenin Peygamber ve kitap düşmanlığı yapanların sonlarının gelmesine vesile olmasını ve dünyada rezil ve rüsva olmalarını Yüce Mevla`mızdan diliyoruz" ifadeleriyle basın açıklamasına son verdi.(M.Enes İmir-M.Sait Adıyaman-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir