• DOLAR 32.607
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2426.09
  • ...
Her Taşın Altından Siyonistler Çıkıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslam dünyasını sarsan her olayda Siyonist parmağı bulunması dikkat çekiyor. Danimarka`daki karikatür krizi Yahudi medyası tarafından büyütülmüş, Şeytan Ayetleri adlı kitaba da Yahudilerin destek verdiği ortaya çıkmıştı.

Batı`da, İslam`a ve Müslümanlara yönelik karalama furyasının arkasında hep Yahudiler ve İsrail çıkıyor. Özellikle 11 Eylül`den sonra hız kazandırılan bu furyanın amacı; Batı`da İslam`ı ve Müslümanları, “Barbar”, “Terörist” ve “Radikal” olarak göstermek.

FİLMİN ARKASINDA YAHUDİLER VAR

Bunlardan bir tanesi en son olarak 11 Eylül olaylarının 11`nci yıldönümünde Amerika`da yayınlanan, İslam`a ve Peygamberimiz Hz. Muhammed`e yönelik aşağılayıcı film. “Müslümanların Masumiyeti” adı verilen filmin arkasında da Amerika da yaşayan İsrail asıllı Yahudiler çıktı. Filmin yönetmeni olduğu iddia edilen Sam Bacile ABD`de yaşayan İsrail asıl bir Yahudi. “İsrail için yaptım” itirafında bulunan Bacile, Wall Street Journal gazetesine verdiği bir demeçte “İslam kanserdir, Müslümanlarda yok edilmesi gereken böceklerdir. Bu film ile İslam`ın nefret içerikli bir din olduğunu göstereceğim” demişti. Ayrıca 5 milyon dolara mal olan filmin 100 Musevi işadamının finanse ettiği açıklandı.

KARİKATÜR KRİZİ

Müslümanlara yönelik provokasyonlardan bir tanesi de 2005 yılında Danimarka`da yaşanan karikatür kriziydi. Danimarka`da ırkçı eğilimleriyle bilinen ve Yahudiler tarafından desteklendiği iddia edilen Jyllands-Posten gazetesi, 30 Eylül 2005 tarihinde Peygamberimiz Hz. Muhammed hakkında karalayıcı bir karikatür yayınlamıştı. Söz konusu karikatürlerin, Soğuk Savaş sonrasında Yahudiler tarafından küresel ölçekte oluşturulmak istenen medeniyetler çatışmasını artırmak amacıyla yayınlandığı iddia edilmişti. Büyük tepki toplamasına rağmen söz konusu karikatür Batı medyasını elinde bulunduran Yahudi sermayeli gazeteler tarafından tekrar tekrar basılmıştı.

11 EYLÜL SALDIRILARI

11 Eylül 2001 tarihinde ABD`deki Dünya Ticaret Merkezi`ne yapılan saldırılardan sonra tüm gözler yine İslam ve Müslümanlara çevrildi. 11 Eylül, İslam`a ve Müslümanlara kin besleyen çevreler tarafından bahane olarak kullanıldı. Hiçbir sebeb ve delil yokken on binlerce Müslüman gözaltına alındı, takibata maruz kaldı, banka hesaplarına el konuldu ve camiler yakıldı. Her yerde Müslümanlara yönelik cadı avı başlatıldı. 11 Eylül`ün yıldönümlerinde ve saldırıda ölenlerin anısına yapılan merasimlerde Müslümanları rencide eden haberler ve açıklamalar yapıldı. Amerikan ulusal medyasının yüzde 80`nini (New york Times, USA TODAY, Wall Street Journal, Newsweek, Time, Fox TV, CNN vs.) elinde bulunduran Amerikan Yahudileri, Müslümanlara yönelik her türlü dezenformasyonu yaptılar. Bu arada İsrail ise hiçbir engelle karşılaşmadan işgal ettiği Filistin topraklarını, yeni işgallerle genişletti.

Hasan Yalçın / Yeni Akit


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir