• DOLAR 32.555
  • EURO 34.872
  • ALTIN 2436.131
  • ...
İstanbul ABD`ye Volkan Gibi Patladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DOĞRUHABER MEHMET LAÇİN- ERKAN YAVUZ / İSTANBUL
İstanbul’da bulunan birçok Sivil Toplum Kuruluşunun oluşturduğu “ Kardeş İslami Platformlar”, siyonistlerin desteğiyle ABD`de çevrilen ve Efendimiz Hz. Muhammed(sav)’e ağır hakaretlerin yer aldığı filme çok sert tepki gösterdi. Fatih Camii avlusunda ikindi namazının ardından başlayan program Saraçhane Parkı’na kadar yürüyüşle devam etti. Tekbir ve sloganların atıldığı yürüyüşte büyük şeytan Amerika, siyonist israil ve işbirlikçileri hep bir ağızdan lanetlendi.

 KÜFRÜN DEĞİŞMEYEN ÖZELLİĞİ İSLAM’A SALDIRMASIDIR

Saraçhane Parkı`na yürüyen grup burada basın açıklaması yaptı. Programa Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başlandı. Daha sonra ilk konuşmayı yazar Hamza Er yaptı. İslam`a ve Müslümanların kutsallarına saldırının küfrün değişmeyen özelliği olduğunu vurgulayan Er, Müslümanların değerlerine sahip çıkması gerektiğini söyleyerek Müslümanları vahdete çağırdı. Dünyanın her yerinde oluk oluk Müslüman kanı akıtılırken hiç kimsenin sesinin doğru dürüst çıkmadığını söyleyen Er, “Bir ABD elçisi öldürüldüğü zaman zalimler ve işbirlikçiler hemen ayağa kalkarak Müslümanları suçlamaktadırlar. Hâlbuki dünyanın her yerinde Müslümanların kanını akıtan bu zalimlerdir.” Diyerek Müslümanların tepkilerini daha gür olarak ortaya koymaları gerektiğine vurgu yaptı.

MÜSLÜMANLAR CESUR OLSUN

Hamza Er’den sonra sözü alan yazar Mehmet Pamak ise Müslümanlara karşı nefret ve merhametten uzak olan bazı hoca efendilere atıfta bulundu. Pamak, Milyonlarca Müslüman’ın kanı akıtıldığında taziye ve üzüntülerini dillendirmeyenler, ‘bizim de tasvip etmediğimiz şekilde ABD’li kafir öldüğünde manşetlerde boy boy taziye yayınlayan Müslümanlar bu durumun müsebbibidirler. Hiç kimsensin peygamberimizle alay edemeyeceğini söyleyen Pamak, Birçok Müslüman alimi ve lideri katleden ABD ve yandaşlarına karşı Müslümanların daha cesur olması gerektiğini söyledi.

YA RABBİ! ABD VE SİYONİSTLERİN YOK OLUŞUNU BİZE GÖSTER

Mehmet Pamak’ın konuşmasının ardından Basın açıklaması okundu. Basın açıklamasını Yunus Emre okudu. Basın açıklamasında “ Asıl suçluların o küstah filmi çevirenler olmadığı vurgulandı. Asıl suçlular Yıllardır Müslümanlara Eziyet eden , Müslümanları cezaevlerine tıkayan, onlara hayat hakkı tanımayan, Irak ve Afganistan’da masumları oyun oynar gibi uçaklarla katledenlerdir.” Dendi.

Programı Peygamber Sevdalıları Platformu sözcülerinden Molla Cemal Çınar bir dua ile sonlandırdı. Hep bir ağızdan âminlerin göğe yükseldiği duada Cemal Çınar Hoca, Müslümanların bir olup zulme karşı başkaldırması temennisinde bulundu. Peygamber Efendimiz için ne gerekiyorsa yapacaklarını ve bu uğurda gerekirse canlarını da feda etmeye hazır olduklarını söyleyen Çınar, duasını şöyle sürdürdü.“ Bizler tarih boyunca O’nun uğrunda her türlü sıkıntı, eza ve cefalara katlandık. Binlerce bedel ödedik. Ve yine ödüyoruz. Ödemeye de hazırız. İslam Ümmeti efendimiz etrafında kenetlenmiş durumda. Müslümanlar dünyanın her yerinde aynı saflarda hep bir ağızdan Efendimize salâvatlar getirerek, O’na olan biatlarını tazeliyor. Ey Müslümanlar! bu kardeşliğimiz devam etsin. Hiçbir zaman bozulmasın. İslam’a dil uzatan kafirler karşısında bir olalım.”

Cemal Hoca duaya başlamadan önce ufak bir uyarıda da bulundu, Hoca, konuşma ve sloganların programın ruhuna uygun ve planlandığı gibi  olması gerektiğini vurguladı.

Programda, ABD, siyonist israil’in bayrakları yakıldı. Yaklaşık 2000 kişinin katıldığı programda sık sık “ Katil ABD, kanımız-canımız feda olsun İslama, Allahu ekber- Muhammed Rehber” sloganları atıldı.  

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir