• DOLAR 32.366
  • EURO 35.053
  • ALTIN 2325.172
  • ...
Hakaret Filmi Gaziantep`te Kınandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Geçtiğimiz günlerde Amerika`da bir Kıpti tarafından çekilen, Peygamber Efendimize ve İslam`a hakaret içeren film bütün Müslüman beldelerde olduğu gibi Gaziantep`te de saadet Partisi Gençlik kollarınca maarif kavşağında yapılan basın açıklamasıyla şiddetle kınandı.
Kur`an-ı Kerim`le başlayan basın açıklamasını Saadet Partisi Gençlik Kolları Bölge Başkanı Mustafa Akar okudu.

 

\"İslam`ı savaş dini olarak tanıtan filmde Müslümanlara açıkça hakaret ediliyor\" diyen Akar; \"Hıristiyan ve Yahudi dünyası her gün yeni bir skandala imza atmaktadır Camilerde içkili balolar veriliyor, Peygamberimize hakaret içeren karikatürler çiziliyor, başörtülü kadınların fotoğrafları potansiyel suçlu gibi duvarlara asılıyor, ezana izin verilmiyor, Müslümanlara karşı utanç duvarı örülüyor, sünnet yasaklanıyor ve Arakan`da olduğu gibi Müslümanlar katliama uğratılıyor, bütün bunlar yetmezmiş gibi bir de Alemlere Rahmet olarak gönderilen Hz Muhammet (S.A.V) karşı sistemli bir karalama kampanyası yürütülüyor\" dedi.

 

\"Batı ülkelerinin filme karşı sessiz kalmaları ve bunu ifada özgürlüğüne bağlaması haksız bir tutumdur \"diyen Mustafa Akar ; \"ABD`deki bu İslam karşıtı hakaret binlerce Müslüman`ı sokağa dökmüştür bu da gösteriyor ki, İslam`a ve Hz.Muhammed`e (sav) yöneltilen hiçbir hakaret cevapsız kalmayacaktır.

 

Gelinen son noktada Siyonizm, İslam coğrafyasına saldırmak için bahaneleri tükenmiş şimdide Peygamberimiz (s.a.v.) üzerinden İslam`a saldırarak öngördüğü işgaller için siyasi askeri sosyolojik zemin hazırlamaktadır. Ancak onlar ne plan yaparsa yapsın ne oyunlar oynarsa oynasın biz inanıyoruz ki, İslam her zaman galip gelecek ve Allah nurunu tamamlayacaktır\" ifadelerini kullandı.

 

İslam baharının ancak Muhammedi bir duruş sergileyenlerin eliyle geleceğini dile getiren Akar; İslam birliğinin muhakkak kurulacak bu köle düzeninin zail olacağını ve Muhammedi kokunun tüm dünyayı saracağını belirtti. (Bekir Aslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir