• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bingöl Peygamber Sevdalıları: `Lanetliyoruz…`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl Peygamber Sevdalıları Platformu, Siyonistlerin desteğiyle ABD`de çevrilen ve Hz. Muhammed`e (s.a.v) ağır hakaretlerin yer aldığı filme çok sert bir tepki gösterdi.
 
İslam`a ve Müslümanların kutsallarına saldırının küfrün değişmeyen özelliği olduğu vurgulanan açıklamada, bu saldırıyı dün İbni Selüller ve Kab bin Eşreflerin gerçekleştirdiği hatırlatılarak, bu gün de kendisini şeytanın yeryüzündeki taşeronluğuna adamış Siyonistlerin ve Amerika`nın aynı mantığı devam ettirdiği belirtildi.
 
"Amerika ve İsrail`in Günahlarına Bir Yenisi Daha Eklendi"
Amerika ve onun İşbirlikçisi İsrail`in kendi mizaçlarına uygun çirkin ve aşağılık bir davranış ve tutum içine girerek, İslam ve onun masum peygamberine hakaret amaçlı iğrenç bir film sahneye koydukları dile getirilen açıklamada, "Bu tür iğrençlikler ilk değildir. Belki bundan sonra da bazı densizler, kendini bilmezler sahneye çıkıp "sanat, düşünce ve basın özgürlüğü" adı altında bu tür aşağılık davranışlar içine gireceklerdir.
 
Ancak İslam`a ve Müslümanların kutsallarına saldırının küfrün değişmeyen özelliği olduğu, dün Mekke müşriklerinin ve Medine Yahudilerinden, İbni Selül`ler ve Kab bin Eşreflerin gerçekleştirdiği ve sergilediği davranışlar, bugün ise ABD ve İsrail`in başını çektiği uluslararası terörizm şebekesi ve onların kiralık sanatçı ve kalemşörleri aynı misyonu üstlenmiş bulunmaktadırlar. ABD, İsrail ve onların uluslararası dostları şeytani görevlerini dün şiir, hiciv, alay, iftira, hakaret ve işkence ile yaparlarken, bugün sözde sanat, sineme, tiyatro, edebiyat, resim, bilim ve özgürlük gibi masum adlar altında o meşum arzularını ve emellerini gerçekleştirmektedirler." denildi.
 
"Peygamberimizin Sünnetine İttiba Etmeliyiz"
bu tür aşağılık ve iğrençliklerin, Müslümanların Hz. Muhammed`e (sav) olan sevgi ve ittiabaını arttıracağı belirtilen açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Sahabeler gibi Akabe vadisinde olduğu gibi kendisi ile biatimizi yenileyeceğiz. Peygamberimizi daha çok okuyacağız okutacağız, tanıyacağız tanıtacağız, öğretilerine ve mesajına sarılacağız, sünnetine ittiba edeceğiz. O`nun söz ve davranışlarını hayatımızın mihverine koyacağız. Yüce, Kerim, Mütekâmil Ahlakını kuşanacağız. Zamanın Kafir ve Münafıklarınıza karşı takındığı onurlu, heybetli, izzetli duruşunu sergileyeceğiz.
 
Ey Müslümanlar bu iğrençliklere vereceğimiz en tutarlı isabetli davranış, peygamber efendimizi daha çok tanımak, okumak, sünnetine tabi olmaktır. O`na hayatımızda daha çok yer vermeliyiz. Ki, bu aşağılık mahlûklar yaptıklarına pişman olsunlar… "Şerde hayır gizlidir." düsturu vuku bulsun. Batının kokuşmuş, rezil kültür ve ahlakını hayatımızda söküp atmalıyız."
 
"Tepkilerimiz En Yüksek Düzeyde Dile Getirmeliyiz"
Açıklamanın devamında; "Bu iğrençliklere önayak olanlara karşı sessiz kalmayacağımızı, en yüksek düzeyde, platformlarda, meydanlarda tepkilerimizi dile getireceğiz. Onurlu ve izzetli bir şekilde, yaptıklarından dolayı onları lanetleyeceğiz, kınayacağız. Kurulduğu günden beri İslam`a ve insanlığa düşman olan zalim Amerika sözde basın ve düşünce özgürlüğü adı altında İslam`a ve onun aziz peygamberi Hz. Muhammed`e yeni bir hakaret ile gündemde. Her ne kadar filmin yapımcısı Mısırlı bir Kıpti olsa da yaptığı yer olan Amerika ve destek aldığı Yahudiler birinci derecede suçludurlar. Bu çirkin fiillerinden dolayı başta film yapımcısını, sonra büyük şeytan Amerika`yı ve dostu İsrail`i lanetliyoruz. Evet, Kahhar olan Allah`ın, meleklerin ve lanet edebilen herkesin laneti onların üzerine olsun" denildi.
(Ahmet Cana - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir