• DOLAR 32.492
  • EURO 34.952
  • ALTIN 2435.485
  • ...
Gaziantep Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - 23 Mayıs pazartesi günü Gaziantep basınına yansıyan bazı haber başlıkları

 

Ayıntap Gazetesi; "Otomotivde yeni vergi sistemi"
Maliye Bakanlığı, otomotivde hem Özel Tüketim Vergisi (ÖTV), hem de Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) sistemini değiştirmeye hazırlanıyor.

 

Gaziantephaberler.com; "İnanılmaz İddia..."
Gaziantep`te polisin, uygunsuz görüntülerle şantajda bulunarak İslami STK`lar aleyhine muhbirlik yapmasını istediği kişiyi ölümle tehdit ettiği iddia edildi.

 

Daha önce kendisine iş teklifi için çağırdıkları şahsa muhbirlik teklif eden polislerin, istediklerini alamayınca livata görüntüleriyle şantajda bulunduğu şahsı ölüm ve ailesini perişan etmekle tehdit ettiği iddia edildi.

 

Kendisine polis tarafından muhbirlik teklif edildiğini ancak bunu kabul etmeyince şantaj ve ölümle tehdit edildiğini söyleyen D.A; "Ben, inşaatta kartonpiyer işi ile uğraşıyorum. Geçen Eylül ayında bana iş teklifi için telefon açan şahıslarla görüştüğümde polis olduklarını gördüm. Bana arada bir gittiğim Mustazaf-Der hakkında muhbirlik yapmamı teklif ettiler. Ben de bu tekliflerini orada reddettim ve ayrıldım" dedi.

 

Referans Gazetesi; Taklit Royal`e Dava
Doğal bakteriyel halı üreten, gümüş yoğunluklu halı ile ödül alan Royal halı, şimdi de hanımların en çok şikayet ettiği problem olan lekeye karşı `sigorta` uygulaması başlattı. Şirketin genel müdürü cihan dağcı" her halımız projemiz taklit ediliyor" dedi. Şirketin bu sebeple şu an 14 farklı halı şirketi ile davalık.

 

Metropol Gazetesi; Küskünler barıştı
Gaziantep`in Karkamış ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki ailenin mensupları barış yemeğinde bir araya gelerek husumete son verdi.

 

Pusula Gazetesi; büyükelçi çıkarması
Gaziantep 58 ülkenin büyükelçilerini ağırlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey`in davetlisi olarak gelecek olan büyükelçiler Gaziantep`in tarihi ve kültürel yerlerini gezerken, iş dünyasıyla da bir araya gelecekler.

 

Güneş gazetesi; Barıştılar
Karkamış ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki ailenin mensupları barış yemeğinde bir araya gelerek husumete son verdi.

Bekir Aslan - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir