• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
SP Gençlik Kolları Hakaret Filmine Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Peygamber Efendimize ve İslam`a hakaret içeren filme tepki gösteren Saadet Partisi Batman Gençlik Kolları Başkanlığı basın açıklamasında bulundu.

 

Saadet Partisi Batman Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada \"İslam`ın kutsallarına karşı sürekli hakaret ve tahriklerin özgür ülkesi ABD ve Avrupa `da oyunun son halkası olan \"Müslümanların Masumiyeti\" filmine karşı tepkimizi dile getirmek için bugün burada toplanmış bulunuyoruz\" denildi.

 

Açıklamada, \"Müslümanların Masumiyeti` adlı İslam`a hakaret eden filmin yapımcılarından biri Kur`an yakmaya yeltenen Hıristiyan papaz Terry Jones. Filmin diğer yapımcı finansörü Yahudi Sam Bacile ve bir diğer destekçisi Mısırlı Kıpti Morris Sadek`dir\" ifadeleri kullanıldı.

 

Bu çirkin filme tepkiler çığ gibi büyürken hükümetin olaya Amerikan gözlüğü ile baktığının ifade edildiği açıklamada \"Başbakan`ın film ile ilgili yaptığı yüzeysel açıklama ise tamamen renksizdir. Başbakan, ABD Büyükelçisinin öldürülmesini kınarken İslam`a ve Peygamberimiz`e hakaret içeren filmi ve bu çirkin filmin yapımcılarını tek kelime ile de olsa kınamaktan adeta imtina etmiştir\" denildi.

 

Açıklamanın devamında, \"İslam`ı savaş dini olarak tanıtan film de Müslümanlara açıkça hakaret ediliyor. Yıllardır sürdürülen diyalog çalışmaları ise, İslam`a ve Peygamber`ine yapılan saygısızlığı azaltmadığını göstermiştir. Aksine artmaktadır. Son olarak İstanbul`da yapılan `Diyalog Çalıştayı\" bunun en önemli kanıtı olmuştur. Çalıştay`a çok sayıda diyalogcu, Hıristiyan ve Yahudi din adamı katıldı. Buna karşılık Hz. Peygamber`e hakaret filmi aynı günlerde gösterime sokulduğu\" ifadeleri kullanıldı.

 

\"Gelinen son noktada Siyonizm, İslam coğrafyasına saldırmak için bahanelerini tüketmiş şimdide Peygamberimiz SAV üzerinden İslam`a saldırarak öngördüğü işgaller için siyasi, askeri, sosyolojik ve psikolojik zemin hazırlamaktadır.\" Denilen açıklamada \"Ancak onlar ne planlar yaparsa yapsın, ne oyunlar oynarsa oynasın biz inanıyoruz ki İslam her zaman galip gelecek ve Allah nurunu tamamlayacaktır. Tüm insanlığın efendisi olan Hz. Muhammed (s.a.v)`e yapılan bu çirkin saldırıyı tekraren kınarken son olarak şunları ifade ediyoruz: İslam`ın baharı ancak Muhammedi bir duruş sergileyenlerin eliyle gelecektir. İslam Birliği muhakkak ve muhakkak kurulacak, bu köle düzeni zail olacak ve Muhammedi koku tüm dünyayı saracaktır\" ifadelerine yer verildi. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir