• DOLAR 32.607
  • EURO 34.745
  • ALTIN 2497.519
  • ...
Film Rezaletine İNHAP`tan Sert Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- İnsani Hak ve Özgürlükler Platformu yaptığı basın açıklamasıyla ABD`deki film rezaletine sert tepki gösterdi. İnhab Basın Sözcüsü Faruk Polat, tarafından okunan basın açıklamasında Müslümanlara çağrı yapılarak hakaret filmine tepki göstermeleri istendi.

 

Hak ve batıl mücadelesinin Habil ve Kabil ile başladığını ve kıyamete kadar devam edeceğini ifade eden Polat, Küfrün her türlü saldırıyı meşru kendine meşru gördüğünü ifade etti.

 

Küfrün amacına ulaşmak için çirkin yollara başvurduğunu belirten Polat \"İslam`a ve Aziz Peygamber`ine saldırdılar. Her daim aptallar bulup, saldırılarını gerçekleştirdiler\" dedi.

 

Bunu Daha Önce Defalarca Yaptılar
Küfrün bunu daha önce defalarca yaptığını ve daime azizimiz ve canımız Hz Muhammed`i (a.s) hedef aldığını ifade eden Polat, \"Selman Rüştü ile Serverimize hakaret ettiler. Karikatürlerle saldırdılar. Afganistan`da Kuranın hürmetini çiğnediler. İsrail`de Camide şarap rezaleti çıkarmaya çalıştılar. Amerika`da papaza Kur`anı yaktırdılar.

 

Yahudisi Amerikalısı ve Kıptisi bir araya gelip İslam `a ve onun önderine hakaret dolu, bir film icra ettiler. Film için biri para verdi. Biri kucak açtı. Bir diğeri de aktörlüğe soyundu.

 

Şeytani bir ittifak kuruldu. İslam`a ve Peygamberine hakaret edildi. Ey şeytani ittifak içinde olanlar bilin ki; Hz Muhammed (a.s)Azizimiz ve canımızdır. Onun yolunda, kendimizden geçeriz. Anamız babamız ona feda olsun. Biz Müslümanları, Hz Muhammed (a.s) ile sınamaya kalkışmayın. Tarih buna şahittir ki; Müslümanlara, her zaman mukaddesatlarına sahip çıkmışlardır\" şeklinde konuştu.

 

\"Dünyada Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor Ülkemizde Sessizlik Var\"
Dünyanın her yerinde peygamberimize yapılan hakarete tepkilerin çığ gibi büyüdüğünü fakat ülkemizde ise sessizliğin söz konusu olduğunu ifade eden Polat, \"Dünyanın birçok yerinde, Müslümanların tepkileri çığ gibi büyüyor. Maalesef ülkemizde bir sessizlik söz konusudur. Hatta resmi ağızlardan, ciddi anlamda açıklama yapılmayıp aksine gösterilerde Amerikalıları öldürülenler terörist ilan edildiğini \" dedi.

 

Bırakın Amerikalılara Taziye Vermeyi!
Başbakan`ın Amerikalılara taziyede bulunmasına tepki gösteren Polat, Müslümanlar topyekün tepki vermeye davet ederek, \"Ey Sayın Başbakan sizin mensubu olduğunuz dinin, Peygamberine hakaret ediliyor. Bırakın Amerikalılara taziye vermeyi, Peygamberimize sahip çıkalım.
Ey Müslümanlar; İslam ve Hz Muhammed (a.s) Namus i Ekberimizdir. Küfür, kutsallarımıza halel getirdi. Bu nedenle topyekûn tepki ve mücadelemizi verelim. Film rezaletinin baş sorumlusu Yahudilerdir. Bu vesile ile her platformda kutsallarımıza sahip çıkıp, Yahudilerin kirli oyunlarını bozalım.

 

Biz İNHAP (İnsani Hak ve Özgürlükler Platformu) olarak bu filmin yapımında katkısı olan herkesi lanetliyoruz. Ve sonuna kadar tepki ve mücadelemizi sürdüreceğiz\" dedi. (Mehmet Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir