• DOLAR 32.513
  • EURO 34.959
  • ALTIN 2434.734
  • ...
`İhlâslı Gençlik Yetiştirmeyi Hedefliyoruz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Anadolu Gençlik Derneği Bingöl Şube Başkanı Narin, 2012-2013 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan Narin, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasının heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ahlak ve Maneviyat Gençliğin Temel Dinamiklerindendir
Narin, "Eğitim sisteminde var olan aksaklıklara rağmen öğrencilerimizin bu yılı dolu dolu geçirip, fenni ilimlerin yanı sıra manevi ilimleri de çevrelerinden ailelerinden alıp hayata daha iyi hazırlanmaları gerekmektedir. Unutulmamalıdır ki ahlak ve maneviyat gençliğin temel dinamiklerindendir. Bu dinamikten yoksun yetişen gençlik yokluğa ve büyük bir boşluğa düşmektedir. Ve yine unutulmamalıdır ki, `Bir milletin asıl gücü, tankı, topu, tüfeği değil, imanlı ve ihlâslı gençleridir.` Anadolu Gençlik Derneği olarak bizler yaz ayı boyunca gençlerimizin ahlak ve maneviyatını güçlendirici birçok faaliyet yapıyoruz.
 
Yaz tatilinin sona erip, eğitim ve öğretimin başlayacağı şu günlerde, tüm teşkilatlarımızda bulunan ortaöğretim komisyonlarımız yine öğrencilerimize maddi ve manevi desteği vermeye hazır. Yapacağımız üniversite çalışmaları, ortaöğretim çalışmaları ile daha şuurlu, daha ihlâslı ve daha kararlı bir gençlik yetiştirmeyi hedefliyoruz. Gayret bizden tevfik Allah`tandır. Bu duygu ve düşüncelerle 2012-2013 Eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, velilerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi. (Nihat Kanat-İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir