• DOLAR 32.602
  • EURO 34.777
  • ALTIN 2496.495
  • ...
Fitne Ateşi Yahudiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Diyarbakır İmam Hatip Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yazılı bir basın açıklaması yaparak Amerika`da çekilen ve finansmanını Yahudilerin karşıladığı Peygamber Efendimize ve İslam`a hakaret içerikli filmini destekleyenler lanetlenerek, bu filmi el altında destekleyen büyük şeytan ABD`nin olduğu belirtildi. Açıklamada, ABD ve onun işbirlikçisi Siyonist İsraillin bu filmi destekleme ile İslam`a ve Müslümanlara karşı ne derece kindar olduklarını açıkça ortaya konulduğu ifade edildi.
 
ABD ve İşbirlikçileri Kin ve Nefret Tohumlarını Eken Bir Şebekedir
İmam Hatip Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir adına yapılan yazılı basın açıklaması, ABD`nin ve onun güdümündeki işbirlikçilerinin yeryüzünde hak ve özgürlükten uzak, dünyaya kin ve nefret tohumlarını eken bir şebekeden öte bir şey olmadıkları dile getirildi.
 
Gökdemir, Yahudilerin bu lanetli tutum ve davranış ile yeryüzünü tahrip ettiklerini, insanlar arasında fitne ateşini körüklemekle kendilerine vazife çıkardıklarını söyleyerek, Yahudiler ve onların oyuncağı piyonların yeryüzünü ıslah etmekle memur Müslümanlar arasında sürekli lanetle anılmalarına ve Yüce Allahın gazabına müstahak olmalarını kendilerinde ispatladıklarını açıkladı.
 
Hz. Muhammed`e Canımız Feda Olsun
Müslüman neferler olarak en değerli varlıklarını ve canlarını İslam ve onun evrensel mesajını insanlığa ulaştıran Hz. Muhammed`e bağlılıkları uğruna feda edeceklerini ve ona olan sadakakatlarını kıyamete dek baki kalacağını ilan ettiklerini söyleyen Gökdemir daha sonra: "Peygamberimize ve kutsal değerlerimize yönelik bu alçakça saldırılar karşısında ülke siyasi yetkililerin bir an önce harekete geçmelerini,başta ABD nezdinde faillerin cezalandırılması hususunda girişimlerde bulunmasını talep ediyoruz" dedi.
 
Gökdemir son olarak, "Müslüman kamuoyumuzun da yapılan bu alçakça saldırı karşısında ABD ve İsrail aleyhine seslerini yükseltmelerini,fitne ve fesat odaklı Allah düşmanlarının bir daha böyle bir yola tevessül etme cüretinde bulunmamaları için gerekli duyarlılığı sergilemelerini temenni ederiz" Çağrısında bulundu. (Osman İçli-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir