• DOLAR 32.331
  • EURO 35.089
  • ALTIN 2298.609
  • ...
SON DAKİKA
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van`da yayın yapan gazete ve internet sitelerinden bazı haber başlıkları:

 

VAN OLAY GAZETESİ: Peygamber Sevdalıları: Bu İğrençliği Lanetliyoruz
Amerika`da İslam düşmanı ve insanlıktan nasibini almamış bir sözde yönetmenin çevirdiği ve alemlerin Sultanı Efendimize (s.a.v) ağır hakaretlerin yer aldığı filme çok sert bir tepki de Van Peygamber Sevdalıları Platformu`ndan geldi.

Cuma Hutbesinde Kur`an ve Siyer Dersleri Teşvik Edildi
Dün hutbelerde ilmin öneminden bahsedilirken cami imam-hatipleri, cami cemaatine çocuklarına Kur`an ve Siyer dersleri seçmeleri için teşvikte bulundu.

Bakan Bayraktar`ın Van Ziyareti
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere 3 günlük program dahilinde dün sabah saatlerinde THY`nin tarifeli uçağı ile Van`a geldi.
Öğretmenler Tayin Haklarını İstedi
Anadolu Eğitim Sendikası Van Valiliği önünde yaptığı basın açıklamasında kendilerine söz verilen tayin hakkının onaylanmamasını protesto etti.

 

BÖLGE GAZETESİ: Van`ın su sorunu kökten çözülecek
Orman ve su işleri bakanlığı, van`ın içme suyu problemini çözecek, \"Van Acil İçme Suyu Projesi\" çalışmalarına başlandığı bildirildi.
Bayraktar, Deprem Evlerini İnceledi
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kentsel dönüşüm toplantısı ve kura çekim töreninde katılmak için geldiği Van`a köy dolaşarak deprem evlerini inceledi.

 

VAN POSTASI: AK Parti, Yerel Yönetimler 12. Bölge Toplantısı
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye`de 24 bin 500 km uzunluğunda deprem fayı bulunduğunu belirterek, \"bu fiziksel bir olaydır v e kaçınılmazdır, fakat deprem konusunda ciddi şekilde kolları sıvamak zorundayız\" dedi.
Urartu Krallığı`nın İlk Sarayı Gün Işığına Çıkarıldı
İstanbul Üniversitesi öğretim üyelerine Van Kalesi zirvesinde yürütülen kazılarda, Urartu Krallığı`na ait ilk saray yapısı bulundu.

 

DOĞU ANADOLU: Kandaşoğlu`ndan Salvolar
Van Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Van Ekonomi Konseyi`ni \"Van`ın ekonomisi ile ilgili toplantıdan önce dersine iyi çalışamıyor ve gerçekleri yansıtamıyor\" şeklinde konuştu.

 

VANGÖLÜ EKSPRES: Aras`tan Yeni Eğitim ve Öğretim Dönemine İlişkin Açıklama
AK Parti il başkanı Abdullah Aras, Van`ın 2012-2013 eğitim öğretim dönemine ilişkin yazılı bir basın açıklaması yaparak bazı değerlendirmelerde bulundu. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir